Huobi token
Altcoin

Huobi Token stijgt met 79% nadat Justin Sun adviseur van Huobi wordt

De waarde van de Huobi token, de token van de Huobi beurs, steeg in de loop van de week met maar liefst 79,4%. Hierdoor zijn bijna alle verliezen, die het sinds het begin van het jaar zag, weggevaagd.

Prijs van HT blijft stijgen

Met een marktkapitalisatie van 955 miljoen dollar staat de Huobi token momenteel op de 52e plek op de lijst van grootste cryptomunten. De prijs van 1 token ligt momenteel rond de 7,45 dollar, wat betekent dat de koers in de afgelopen 30 dagen met meer dan 60 procent is gestegen.

De indrukwekkende prijsactie van de Huobi token komt te midden van berichten dat Justin Sun, de oprichter van het Tron-netwerk, zijn nieuwe rol als adviseur van de Huobi-exchange heeft onthuld. Sun bezit tientallen miljoenen tokens.

Ik zie mezelf als een van de grootste bezitters.

– Justin Sun.

Sun benadrukte dat hij geen belang in de exchange heeft verworven. De Chinese verslaggever Colin Wu tweette kort nadat Sun op Bloomberg TV te zien was dat de officiële wallets van Huobi 74 miljoen tokens hebben overgemaakt naar wallets die verband houden met de oprichter van Tron.

Het Huobi-token heeft een aanbod van maximaal 500 miljoen tokens, waarvan er vanaf vandaag de dag ongeveer 130 miljoen in omloop zijn.

Huobi’s ‘kernwaarde’

Sun beschreef de token als de “kernwaarde” van Huobi. Daarnaast benadrukte hij dat de token nog veel groter zou moeten worden als Huobi een van de “belangrijkste” handelsplatforms ter wereld wil worden.

De oprichter van Tron voegde eraan toe dat hij zich wil concentreren op Huobi’s wereldwijde expansie. Daarnaast, als de regelgeving het toelaat, willen ze de exchange zelfs terug naar China brengen, waar deze oorspronkelijk was gevestigd.

Eerder deze maand verkocht de oprichter van Huobi, Leon Li Lin, zijn belang in het bedrijf aan About Capital, een in Hong Kong gevestigd vermogensbeheerbedrijf.

Volgens het bedrijf zal Huobi door de deal voldoende kapitaal krijgen in zijn marge- en risicovoorzieningsfonds. Daarnaast krijgt het een wereldwijde strategische adviesraad, vergezeld door leidende figuren uit de sector.

In augustus kwamen er berichten naar voren dat Li Lin zijn meerderheidsbelang in Huobi wilde verkopen – naar verluidt tegen een waardering tussen $2 miljard en $3 miljard – waarbij FTX-CEO Sam Bankman-Fried en Justin Sun naar verluidt “voorlopige besprekingen” hielden over de mogelijke deal.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen