XRP token, Ripple
Ripple

John Deaton: Hooggerechtshof zou Ripple laten winnen

Volgens advocaat John Deaton is het waarschijnlijk dat Ripple zijn juridische strijd tegen de Amerikaanse financiële regulator, de Securities and Exchange Commission (SEC) zal winnen.

John Deaton gaf commentaar op de rechtszaak die Grayscale tegen de SEC aan had gespannen. Maar de advocaat kon het ook niet laten om zijn zegje te doen over de rechtszaak van Ripple tegen de SEC. Deaton zei dat hij verwacht dat Ripple Labs de rechtszaak zal winnen als deze wordt behandeld door het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Het hooggerechtshof zal Ripple laten winnen als het zo ver komt

John Deaton, oprichter van Cryptolaw Media Outlet, heeft openlijk zijn steun betuigd aan Ripple sinds de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een rechtszaak tegen het bedrijf heeft aangespannen. Hij is ervan overtuigd dat het Amerikaanse Hooggerechtshof Ripple zou laten winnen als het zo ver komt. Hij schreef:

Na de beslissing van het Hooggerechtshof in West Virginia v. EPA, twijfel ik niet dat de huidige samenstelling van het Amerikaanse Hooggerechtshof Ripple zou laten winnen als het zo ver komt. De SEC heeft zijn aantijgingen niet beperkt om alleen van toepassing te zijn op Ripple’s verkoop van XRP. Het ging te ver.

Ook de bekende Twitteraar ‘Lark Davis’ sprak zijn steun uit voor Ripple in de rechtszaak tegen de SEC. Davis uitte zijn optimisme voor de overwinning van Ripple in de juridische strijd. Ondanks dat zegt hij, ongeacht de uitkomst van de rechtszaak, geen XRP tokens te gaan kopen.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen