Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist is uitermate positief over deze 2 altcoins

Als we Rakesh Upadhyay van Cointelegraph mogen geloven, creëert de huidige koersactie van Bitcoin mogelijkheden voor verschillende altcoins. Zo noemt hij onder andere Solana en Avalanche als munten die zomaar eens kunnen profiteren van het rangen van Bitcoin tussen de 38.000 en 49.000 dollar.

De komende dagen kunnen weleens heel belangrijk worden voor Bitcoin. Kunnen we het bullish momentum doorzetten en weer boven de 44.000 dollar uitstijgen?

Solana klimt boven bewegende gemiddelden uit

Wat de Solana koers betreft zijn er een paar interessante ontwikkelingen te melden. Namelijk dat het de munt erin geslaagd is om zijn 20-daagse exponentiële bewegende gemiddelde en zijn 50-daagse bewegende gemiddelde te overstijgen.

Verder is het boven een neerwaartse trendlijn uitgebroken, wat mogelijk wijst op verdere koersstijgingen voor de digitale munt.

Als de koers geen duidelijke bewegingen maakt hierna, dan kan de Relative Strength Index (RSI) ons mogelijk meer vertellen. Die is net boven het middenpunt uitgebroken, wat een gelijkwaardig sentiment tussen kopers en verkopers lijkt aan te geven.

“Als de koers boven de neerwaartse trendlijn kan blijven, dan kan SOL/USDT een poging doen om een rally naar de 107 dollar en daarna de 117 dollar te starten”, aldus Upadhyay voor Cointelegraph.

Kansen voor Avalanche?

Naast Solana, is de analist van Cointelegraph nu ook bullish over Avalanche. Volgens de analist handelt de munt al eventjes in een dalend kanaal.

Op 23 januari werd de dip gekocht door handelaren op het moment dat Avalanche de onderkant van het trendkanaal raakte. Vervolgens kwam de koers weer boven het 20-daagse exponentiële bewegende gemiddelde uit.

Dat is een positieve ontwikkeling, maar het 50-daagse bewegende gemiddelde moet nog wel even herpakt worden om echt van een bullish sentiment te kunnen spreken.

Ook de RSI is nog niet op het niveau (onderkant grafiek) om echt van een bullish koersbeweging te kunnen spreken, maar de eerste voortekenen zijn goed.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Meer nieuws

Meest gelezen

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Crypto analist: Alle signalen staan op ‘Mega-Groen’ voor Bitcoin
Tesla verplaatst $765 miljoen aan Bitcoin, grote verkoop op komst?
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk