TonCoin Logo
Blockchain

KuCoin Ventures verstrekt $20.000 aan subsidies aan blockchain-platform The Open Network (TON)

KuCoin Ventures, de investeringstak van de op de Seychellen geregistreerde crypto-exchange KuCoin, kondigde aan dat het subsidies zal verstrekken aan het blockchain-platform The Open Network (TON). De initiële subsidie bedraagt $20.000 en heeft tot doel de groei en uitbreiding van het TON-ecosysteem te ondersteunen.

Verschillende TON-ecosysteemprojecten ondersteund

Volgens een verklaring op 1 december zal de financiering verschillende TON-ecosysteemprojecten ondersteunen. Hieronder vallen nu 5 betalings- of gamefinancieringsplatforms (GameFi), onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, gemeenschapsopbouw, marketingactiviteiten en incubatie-initiatieven, zoals de TON Bootcamp.

Ian Wittkopp, hoofd accelerator bij de TON Foundation, benadrukte dat de subsidies van KuCoin van onschatbare waarde zijn bij het ondersteunen van real-world blockchain-oplossingen op het gebied van betalingen en gaming binnen het ecosysteem. Hij zei het volgende:

De huidige samenwerking met KuCoin Ventures is een versnellingspunt in het momentum van de ontwikkeling van mini-apps op het The Open Network… De inspanningen van KuCoin Ventures sluiten aan bij de visie van TON op een meer toegankelijke en gedecentraliseerde digitale toekomst voor iedereen.

Alicia Kao, directeur van KuCoin, schreef de stap toe aan het geloof van het bedrijf in het potentieel van TON in de blockchain-industrie. Ze voegde eraan toe: Deze strategische alliantie sluit aan bij onze missie om de verdere ontwikkeling van de crypto- en blockchain-industrie te bevorderen door nauwere samenwerking. Kao benadrukte ook het belang van de synergie tussen uitwisselingen en het blockchain-landschap.

Een woordvoerder van KuCoin heeft verteld dat het partnerschap zich momenteel in de 1e fase bevindt. Ze zeiden:

Deze samenwerking is nog maar het begin. We zijn van plan deze samenwerking te benutten voor diepere samenwerking en communicatie… We treffen alle noodzakelijke voorbereidingen voor deze… samenwerking.

Succes dupliceren met andere blockchain-samenwerkingen

Naast het ondersteunen van de uitbreiding van het TON-ecosysteem, tracht KuCoin zijn succes te dupliceren met andere blockchain-samenwerkingen, met als doel de overgang van cryptocurrency van een nichebelang naar massale adoptie te vergemakkelijken. KuCoin Ventures heeft eerder geïnvesteerd in projecten zoals de gedecentraliseerde infrastructuur POKT, het niet-fungible token (NFT) platform OVO en het gedecentraliseerde financiële (DeFi) leenprotocol Sturdy.

In maart leidde KuCoin Ventures een investering van $10 miljoen in de uitgevende instelling van stablecoin en op blockchain gebaseerde betalingsdienstaanbieder CNHC. Volgens Justin Chou, chief investment officer van KuCoin en leider van KuCoin Ventures, markeerde deze investering de eerste keer dat de venture-tak betrokken was bij een stablecoin-gerelateerd project.

TON heeft recentelijk ook diverse partnerschappen aangekondigd met andere spelers in de crypto-industrie. Op 4 oktober meldde het bedrijf een aanzienlijke investering van MEXC Ventures, een dochteronderneming van MEXC’s wereldwijde cryptocurrency-exchange MEXC. Het blockchain-platform verwelkomde in november ook Web3-investeringsmaatschappij Animoca Brands als grootste validator, met plannen om op blockchain gebaseerde games aan Telegram te leveren, zoals medeoprichter Yat Sui heeft aangekondigd.

Blockchain nieuws

Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
In 2024 vertrouwt 40% van de ontwikkelaars van cryptogames op traditionele gaming
NFT-Platform Enjin migratie van meer dan 200 miljoen NFT’s van Ethereum naar eigen Blockchain
Meer nieuws

Meest gelezen