terra, luna, token stijgt
Altcoin

LUNA Classic koers stijgt wéér met 70 procent, dit is waarom

De Luna Classic koers blijft maar stijgen en is vandaag opnieuw met 70 procent gestegen. De token zet deze week dus zijn geweldige opwaartse beweging, die het vijf dagen geleden begon, voort.

Een enorme prijsstijging

De Luna Classic koers begon te stijgen toen het op 23 augustus uit een dalende weerstandslijn brak. Dit was het eerste bullish teken sinds de bodem van 13 mei. Daarna steeg de prijs geleidelijk, maar op 1 september versnelde het tempo aanzienlijk.

Op 5 september bereikte de Luna Classic koers een hoogtepunt van $0,000035. Veel analisten hadden verwacht dat de koers weer wat zou dalen vanaf dit weerstandsniveau, maar niks blijkt minder waar. De LUNC koers is namelijk blijven stijgen en het heeft vandaag zelfs het cruciale weerstandsniveau van $0,00042 doorbroken.

LUNA Classic grafiek 1 dag per candle – Bron: TradingView

Kan de Luna Classic koers stijgen naar 1 dollar?

Nu de Luna Classic koers al dagen lang enorme winsten boekt, zijn investeerders steeds optimistischer over de toekomst van de token. Sommigen denken zelfs dat de LUNC koers ooit weer de 1 dollar kan bereiken.

Of dat realistisch is, is echter maar de vraag. De val van het Terra ecosysteem zorgde er namelijk voor dat het maximale aanbod van tokens omhoog schoot naar 6,2 biljoen tokens. Een prijs van 1 dollar per token zou dus betekenen dat Luna Classic een marktkapitalisatie van 6,2 biljoen dollar zou moeten hebben. Dat is ongeveer zes keer hoger dan de marktkapitalisatie van de gehele cryptomarkt.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen