Ripple, xrp
Ripple

Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple

Advocaat John Deaton prijst XRP investeerders voor hun voortdurende steun aan Ripple sinds het begin van de juridische strijd tegen de SEC.

XRP-houders blijven Ripple steunen

Advocaat John Deaton, heeft XRP-investeerders geprezen omdat ze Ripple steunen sinds het begin van de rechtszaak met de SEC. De rechtszaak duurt inmiddels al bijna twee jaar en een einde is nog niet in zicht. Deaton is een onpartijdige advocaat in de rechtszaak. Echter kan de advocaat de rechtbank bijstaan met informatie en expertise als de rechtbank dit toelaat.

In een tweet eerder deze week noemde advocaat Deaton de XRP-investeerders ‘de leiders van het XRP-leger’ vanwege hun constante steun aan Ripple. De eervolle vermelding van Deaton volgde op een recente gebeurtenis toen een groep van Ripple advocaten reageerde op het SEC FOIA-verzoek over de discussie over Ripple tussen de financiële waakhond en JPMorgan.

Sinds de juridische strijd tussen Ripple en de SEC staan de leden van de XRP-gemeenschap stevig achter Ripple. De XRP investeerders hebben zelfs gezocht naar tekortkomingen in de gerechtelijke dossiers van de SEC om het blockchainbedrijf te helpen. Naast het uitvoeren van privé-audits van essentiële documenten, hebben meer dan zeventig duizen XRP-investeerders via advocaat Deaton ook een rechtszaak aangespannen tegen de SEC.

De strijd gaat verder

In de tussentijd heeft crypto advocaat James Filan beweerd dat de SEC vertragingstactieken gebruikt nadat het bureau een verklaring aan de rechtbank had gegeven waarin stond dat “het geen standpunt inneemt over Ripple’s oproep tot heropening van feiten ontdekking.” Eerder vroeg de rechter de SEC om enkele van de video’s, die officiële opmerkingen van de commissie bevatten, die door Ripple als bewijsmateriaal waren gepresenteerd, te bevestigen. Filan zei daarover het volgende:

De reactie van de SEC is een veronachtzaming van juridische procedures. Dit is bewezen door het besluit van de SEC om vijf dagen te wachten voordat er een verklaring werd gegeven aan de rechtbank.

Ondertussen lanceerde de Japanse Shinsel-bank een paar dagen geleden een XRP-beloningsinitiatief. Gebruikers van de Shinsei-bank verdienen yen via het beloningsprogramma voor het gebruik van de producten van de bank en het uitvoeren van transacties. Terwijl de inkomsten in yen zijn, kunnen de klanten hun winsten ruilen voor XRP of BTC.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen