Bitcoin, BTC token
Bitcoin

Miljardair: ‘Nieuwe cryptobeurs uit Abu Dhabi wordt grootste ter wereld’

Shark Tank ster en miljardair Kevin O’Leary zegt dat er een nieuwe cryptobeurs aankomt die de aandacht zal wegtrekken van de huidige leiders van de industrie (denk aan Coinbase en Binance). In een nieuw interview met Fox Business zegt de durfkapitalist dat de dagen van de “crypto cowboys” geteld zijn.

De nieuwe beurs is een in Abu Dhabi gevestigde firma genaamd M2, die gedekt door miljarden dollars aan kapitaal en verbindingen met grote institutionele spelers de grootste “gereguleerde” beurs ter wereld moet worden.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

De cowboy-dagen zijn voorbij

We moeten het natuurlijk allemaal nog maar zien of er daadwerkelijk een nieuwe beurs aankomt uit Abu Dhabi, maar het zou fantastisch zijn als de cowboy-dagen straks voorbij zijn voor de industrie.

“Het tijdperk van de crypto cowboy, die dagen zijn voorbij. Er komt een aankondiging aan, zo is het gerucht. In de komende tien dagen wordt M2 aangekondigd in Abu Dhabi, de grootste gereguleerde beurs ooit, die door miljarden dollars gedekt wordt.

Jammer genoeg kunnen Amerikanen zich daar niet registreren. Maar waar ze echt achteraan gaan is Binance, die waarschijnlijk de helft van hun gebruikers zullen verliezen aan het nieuwe M2. Want nu kun je iets verlaten wat door de SEC wordt aangeklaagd en je aansluiten bij een beurs die de regels volgt en gedekt is door miljarden dollars en grote financiële instituties”, aldus O’Leary.

De investeerders geeft aan dat hij “heel graag” wil investeren in het nieuwe beursplatform.

Vergelijkbare uitspraken

In oktober deed O’Leary vergelijkbare uitspraken over het M2 beursplatform.

“Dit is nog niet aangekondigd, maar in Abu Dhabi zijn ze van plan om een nieuwe beurs te lanceren om zowel FTX als Binance te vervangen en ze krijgen miljarden dollars aan investeringen.

Het zal volledig de regels volgen, gedekt worden door miljarden dollars, ongelooflijk stabiel, transparante eigendomsstructuur en iedereen ter wereld kan het gebruiken.

Dit gaat de nieuwe standaard voor beurzen worden, omdat je geen Bitcoin kunt vasthouden zonder een beursplatform voor liquiditeit”, aldus O’Leary.

Op het moment van schrijven is er nog geen officiële aankondiging voor het beursplatform.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen