Exchange

Mysterieuze Binance Cloud wordt bijna gelanceerd

Op vrijdag 7 februari 2020 hield de Binance CEO, Changpeng Zhao (CZ), een ask-me-anything (AMA) sessie. Hierin werden tevens een aantal grote plannen voor in 2020 aangekondigd. Een van deze diensten is een nieuw product genaamd Binance Cloud. Naar verluidt wordt dit nieuwe product binnen anderhalve week gelanceerd. Maar wat houdt Binance Cloud eigenlijk in?


Mysterieuze open positie

De AMA-sessie werd vervolgens op het sociale netwerk Twitter gepubliceerd als videotweet. Er wordt geen duidelijke toelichting gegeven op het nieuwe product van de cryptocurrency exchange.

De cryptocurrency exchange is momenteel echter opzoek naar een Senoir Cloud Engineer, die zich als nieuw lid bij het Cloud Engineering and Architecture Team mag noemen.

Volgens de open positie van Binance wordt gezocht naar iemand die bedrijfskritieke op de cloud gebaseerde architecturen kan verbeteren, kan opschalen en kan automatiseren. Het is echter nog onbekend wat deze positie voor het uiteindelijke product gaat doen.


Nieuwe features

Volgens de CEO komen er nog meer nieuwe features aan. Zo zal op 10 februari 2020 BNB-futures met 50x leverage worden gelanceerd. Hiernaast zullen er ook nieuwe fiat-valuta’s aan het platform worden toegevoegd, zoals de Russische Roebel, de Noorse Kroon en de Kroatische Kuna.


Bijna 170 fiat-valuta’s

Eind 2019 werd bekend dat Binance bijna 170 nieuwe fiat-valuta’s aan het platform zou toevoegen. Om dit voor elkaar te krijgen is de in Shanghai gevestigde exchange een samenwerking aangegaan met de peer-to-peer (p2p) Bitcoin exchange Paxful. Wil jij hier nou meer over weten? Check dan even dit artikel!