Binance Crypto Exchange
Exchange

Binance stopt naar verluidt met crypto-derivatendienst in Spanje

Binance heeft al enkele tijd problemen met het verkrijgen van alle wettelijke goedkeuringen en licenties van regelgevers wereldwijd. In een nieuwe poging om te mogen opereren in Spanje, is de exchange nu gestopt met het aanbieden van crypto-derivatendiensten

Goedkeuring in Spanje

Naar verluidt wacht Binance momenteel op de goedkeuring van de Spaanse toezichthouder, Comisión Nacional del Mercao de Valores (of CNMV afgekort).

In de Spaanse website van Binance is daardoor nu het vervolgkeuzemenu voor derivaten verwijderd. Deze functie blijft echter nog wel beschikbaar in de wereldwijde versie van de populaire crypto-exchange. Door dit menu te verwijderen, wordt waarschijnlijk voldaan aan één van de vereisten die gesteld zijn door CNMV.

Alhoewel het niet bekend is of de optie terug komt in Spanje, zou het zomaar kunnen dat Binance de nu verwijderde opties worden teruggebracht na het ontvangen van het wettelijke groene licht om in het land te mogen opereren.

Goedkeuring in Frankrijk

Alhoewel Binance in Spanje een kleine tegenslag heeft gezien als gevolg van vertragingen in de regelgeving, keurde de financiële autoriteit van het buurland Frankrijk, genaamd ‘Autorité des marchés financiers (AMF)’, de cryptocurrency exchange Binance goed als een geregistreerde dienstverlener voor digitale activa.

Hierdoor breidt Binance zijn wereldwijde activiteiten verder uit. Ongeveer een maand geleden ontving Binance ook al de principiële goedkeuring om in Abu Dhabi te mogen opereren. Hiermee zet de crypto-exchange grote stappen in het verkrijgen van hun wettelijke goedkeuringen en licenties.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk