Golden State Warriors NBA
Exchange

NBA-team Golden State Warriors verbreekt banden met FTX

Het NBA-team genaamd de Golden State Warriors is van plan om alle FTX-gerelateerde promoties te onderbreken en de sponsorovereenkomst van $10 miljoen te beëindigen. Deze deal werd in december van 2021 nog ondertekend.

Niet enige partij die samenwerking stopzet

Het is zeker niet de enige partij die de banden met FTX inmiddels stop heeft gezet. De crypto-exchange heeft een heel fiasco achter de rug met het aanvragen van een faillissement.

Onlangs heeft het rivaliserend NBA-team Miami Heat hun banden met de exchange stopgezet, waardoor een sponsorovereenkomst van $135 miljoen tot het een einde kwam na de hernoeming van het vlaggenschipstadion FTX Arena in juni 2021. De naam van de FTX Arena zal dan ook binnenkort worden veranderd.

Ook het Formule 1-team van Mercedes heeft afgelopen week de banden met FTX stopgezet. Hierdoor zijn de logo’s van het bedrijf van de Mercedes F1-auto gehaald.

Ook hebben nog een aantal partijen die de samenwerking nog niet stopgezet hebben het geld van de eerder gesloten deal nog niet ontvangen. Het Noord-Amerikaanse esports-team ‘Team Solomid’, of TSM afgekort, als voorbeeld moet zijn branding nog wijzigen. Zij hebben in juni van 2021 een deal gesloten met FTX voor 10 jaar, waar $210 miljoen mee geboeid ging. Naar verluidt zijn zij nu de opties aan het bekijken voor een eventuele rechtszaak, maar het is nog niet zeker of dit er ook van komt.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen