Nexo Logo
Altcoin

Nexo voegt Ethereum Smart Staking toe

Nexo, de native token van het gelijknamige crypto-uitleenplatform, heeft zijn Ethereum Smart Staking-product gelanceerd. De token ging vrijwel direct met 5% in waarde omhoog.

Staking-beloningen verdienen

Het Smart Staking product van Nexo laat gebruikers Ethereum (ETH) inruilen voor Nexo Staked ETH (NETH). Hiermee kunnen ze staking-beloningen verdienen van tussen de 4% en 12% APY.

Met het NEXO-token krijgen gebruikers diverse voordelen, waaronder betere tarieven voor uitlenen en lenen. De lancering van Smart Staking werd bekend gemaakt via een Twitter-bericht.

Lastige periode voor crypto-uitleendiensten

Eerder werd al duidelijk dat veel Amerikaanse gebruikers van Nexo geen toegang meer zouden krijgen van hun ‘Earn Interest’-product. Volgens Nexo zelf zou dit zijn omdat de VS weigert om een pad aan te bieden om blockchain-bedrijven mogelijk te maken.

Het Earn Interest-product van Nexo is dan ook stopgezet in de volgende Amerikaanse staten: Californië, Indiana, Maryland, Oklahoma, Kentucky, South Carolina, Washington en Wisconsin. Alhoewel Amerikaanse klanten zich niet langer kunnen aanmelden voor het product, blijft de toegang tot accounts en opnames wel onaangetast.

De afgelopen maanden zijn erg lastig geweest voor verschillende crypto-uitleendiensten. Zo ging een aantal concurrenten van Nexo, waaronder BlockFi, Celsius en Voyager onlangs allemaal failliet. Dit na de ineenstorting van FTX en van Terra gedurende het jaar. Het is op dit moment nog niet bekend of er meer crypto-uitleendiensten op korte termijn failliet zullen gaan.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen