Bitcoin

Nieuwe senator hoopt Bitcoin in het nationale gesprek te brengen

In een interview met het ABC News-programma: ‘What You Need To Know’ sprak senator Cynthia Lummis opnieuw haar steun uit voor de Bitcoin. Ze ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze hoopt Bitcoin naar de nationale markt te brengen.


Bitcoin is een geweldige waardeopslag

In een clip die veel verspreid is op Twitter, citeerde de toekomstige senator haar ervaring als voormalig penningmeester van de staat en waarom ze gelooft in de toekomst van Bitcoin.

“Ik ben een voormalig penningmeester van de staat en ik heb de permanente fondsen van onze staat beheerd, dus ik was altijd op zoek naar een goede waardeopslag, en Bitcoin past hier goed bij. Onze eigen valuta wordt bijgedrukt, Bitcoin doet dat niet. Er zullen maximaal 21 miljoen BTC worden gemined, en dat is het. Dus ik heb er vertrouwen in dat dit een belangrijke speler zal zijn die nog lang van waarde zal blijven. “

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Lummis is zeer positief

De senator leek ook de implicatie van de presentatrice Sara Haines af te schudden dat Bitcoin zou kunnen worden gebruikt voor het witwassen van geld of belastingontduiking. Ze wees deze claims direct af.

Lummis is een early adopter van de Bitcoin. Ze kreeg haar eerste Bitcoin in 2013 van haar schoonzoon Will Cole, die werkt bij een crypto dienstverlener genaamd ‘Unchained Capital’.

Hoewel sommigen in het Congres de cryptocurrency langzaam beginnen te accepteren zijn er maar weinig zo uitgesproken over hun steun als Lummis.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen