Welke crypto
Altcoin

Ontdek welke cryptomunt 20% stijgt en zijn All Time High bijna doorbreekt

Terwijl de cryptomarkt het vandaag zwaar te verduren heeft, lijkt één cryptomunt zich hiervan weinig aan te trekken. Deze week heeft Injective (INJ) een opmerkelijke prestatie neergezet door een nieuw jaarlijks hoogtepunt te bereiken met een waarde van $23,29. Dit is een indrukwekkende mijlpaal, vooral gezien het feit dat de munt zich snel nadert tot zijn historische recordhoogte van $25,30.

Opmerkelijke prijsstijging sinds begin van het jaar

De INJ-prijs heeft sinds het begin van het jaar een opmerkelijke stijging doorgemaakt. In maart slaagde het erin om door een dalende weerstandstrendlijn te breken, een trend die was begonnen bij het all-time high. Aanvankelijk worstelde de altcoin om zich boven een cruciaal horizontaal weerstandsgebied te vestigen.

Echter, na een beslissende doorbraak in oktober, nam de stijging in tempo toe, wat leidde tot het bereiken van een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $23,20. Tot op heden heeft de prijs van INJ dit jaar een indrukwekkende groei van meer dan 1.600% laten zien.

INJ/USD Week Grafiek
INJ/USD Week Grafiek – Bron: TradingView

INJ prijsvoorspelling: Wanneer zien we een nieuwe All-Time High?

Technische analisten zetten de Elliott Wave-theorie in om langdurige prijspatronen en de psychologie van investeerders te analyseren. Deze benadering is cruciaal om de richting van markttrends te begrijpen. Volgens de huidige analyse bevindt de prijs van INJ zich in de vijfde en vermoedelijk laatste fase van een opwaartse trend die in juni is ingezet.

Momenteel nadert de Injective prijs het eerste belangrijke doel van $25, wat overeenkomt met de top van deze trend. Dit doel is berekend door de lengte van de vijfde golf te vermenigvuldigen met 0,382 van de gecombineerde lengtes van de eerste en derde golf.

De verwachting is echter dat deze vijfde golf zich nog verder zal uitstrekken, aangezien er nog geen bearish divergentie in de wekelijkse RSI is waargenomen.

Indien deze uitbreiding plaatsvindt, zou de volgende weerstand op $36,50 liggen. Dit wordt berekend door de vijfde golf te vermenigvuldigen met 0,618 van de lengte van de eerste en derde golf. Om deze weerstand te bereiken, is een verdere stijging van INJ met 75% nodig. Dit zou een nieuwe All Time High voor INJ betekenen.

INJUSDT
INJ/USD Elliot Waves Week Grafiek – Bron: TradingView

Conclusie

Ondanks de algemene uitdagingen in de cryptomarkt, heeft Injective (INJ) zich onderscheiden door een opmerkelijke prijsstijging en het bereiken van een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $23,29.

De indrukwekkende groei van meer dan 1.600% sinds het begin van het jaar, gekoppeld aan de positieve technische indicatoren zoals de Elliott Wave-theorie, wijst op een potentieel voor verdere stijging. Met de verwachting dat de huidige opwaartse trend zich zal voortzetten, zou INJ zelfs een nieuw all-time high kunnen bereiken.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Injective of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen