Ripple

Ook Bittrex stopt met verhandelen Ripple’s XRP token

Bittrex is de nieuwste exchange die de XRP token niet meer zal verhandelen nadat de SEC een rechtszaak tegen Ripple Labs heeft ingediend.


Ripple maakt een enorme koersval

De prijs van Ripple’s XRP token is met 66 procent gedaald sinds de Amerikaanse Securities and Exchange Commission op 22 december de rechtszaak aankondigde. Op het moment van schrijven kost 1 XRP token ongeveer $0,215. Dat betekent dat de koers met ongeveer 2,7% is gedaald de afgelopen 24 uur.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Bittrex is het 11e bedrijf dat XRP handel opschort

Bittrex is het elfde bedrijf dat de handel in XRP heeft beëindigd of op geschort. Eerder deden Coinbase, OKCoin, Beaxy, Galaxy Digital, B2C2, Bitstamp, Jump Trading, Bitwise, CrossTower en OSL al soortgelijke aankondigingen. XRP wordt nog wel verhandeld op Binance en Kraken.

“Bittrex zal XRP-markten verwijderen op vrijdag 15 januari 2021 om 16:00 uur (PST)”, aldus laat vandaag in een verklaring. “Tot nader order zullen klanten toegang blijven houden tot hun XRP-portemonnee op Bittrex nadat de markten zijn verwijderd. Alle verdere updates zullen worden verstrekt via Twitter en / of klantenondersteuning. “