Justin sun
Altcoin

Oprichter van Tron (TRX) koopt voor $15 miljoen aan Bitcoin

Niet alleen de president van El Salvador heeft de recente koersval gebruikt om extra Bitcoins te kopen. Justin Sun, de oprichter van Tron, heeft precies hetzelfde gedaan.

Justin Sun en Bukele kopen beide voor 15 miljoen aan BTC

De president van El Salvador, Nayib Bukele, kondigde op Twitter aan dat het land 500 Bitcoins had gekocht voor een totaal van $15.3 miljoen. Dit deed de president te midden van de afgelopen koersval van de cryptomarkt. Het land bezit nu in totaal 2.301 BTC tokens.

Slechts 12 uur na de aankondiging van Bukele, trad de oprichter van Tron, genaamd Justin Sun, in de voetsporen van El Salvador door ook 500 munten voor in totaal $15,5 miljoen te kopen.

Bukele was erg blij met de aankoop die hij had gedaan te midden van de dip. 11 uur na zijn aankoop tweette hij al dat, als hij dat zou willen, zijn 500 Bitcoins al met een miljoen dollar winst door had kunnen verkopen. Dat is hij echter niet van plan. Bukele heeft in het verleden verschillende keren geprofiteerd van de dip in de cryptomarkt.

Tron (TRX) is de best presterende cryptomunt van deze week

Of de aankopen van beide heren goed zullen uitpakken is nog maar de vraag. De recente dip lijkt namelijk nog niet voorbij na vier dagen non-stop bloedvergieten. De BTC prijs ligt op het moment van schrijven rond de $31.350. Dat is een daling van 17 procent in een week tijd.

De token van Justin Sun, Tron (TRX), presteert juist uitermate goed de afgelopen dagen. De TRX token steeg vandaag met meer dan 10 procent en de prijs van de munt is in de afgelopen 7 dagen met meer dan 12 procent gestegen. Hiermee is TRX de best presterende top 100 cryptomunt van deze week.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk