Bitcoin

Paul Tudor Jones: Bitcoin prijs zal stijgen als een raket

Investeerder en miljardair Paul Tudor Jones zei vandaag dat de enige weg voor Bitcoin vooruit zal zijn.


Bitcoin zal aanzienlijk meer waard worden

“Ik ben geen expert op het gebied van Bitcoin, vertelde hij Yahoo! Finance, maar ik denk dat Crypto als een raket gaat stijgen.”

De miljardair vertelt dat de Bitcoin over 20 jaar aanzienlijk meer waard zal zijn dan wat het nu is. Als je kijkt naar de marktkapitalisatie van goud $8 tot $9 biljoen, dan klopt de huidige waardering van Bitcoin ($359 miljard) gewoon niet.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Tudor Jones zei dat Bitcoin hem doet denken aan internetaandelen van 1999 en herhaalde wat hij in oktober aan CNBC vertelde. “Omdat het internet in de kinderschoenen stond, wist niemand hoe het te waarderen. ” Dit zelfde zie je gebeuren met cryptovaluta. Er is 1 ding waar je zeker van kunt zijn en dat is dat onze kinderen en kleinkinderen over twintig jaar een digitale valuta zullen gebruiken,” zei hij.

Hij voegde eraan toe dat digitale valuta’s door elk land zal worden gebruikt en dat contanten zullen verdwijnen. De vraag is dan: wat voor rol speelt Bitcoin in dat verhaal?


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Crypto’s kun je zien als metalen

“Ik weet het niet. Ik ben niet slim genoeg om dat uit te zoeken, ” zei de miljardair. Wel vertelt de miljardair dat je de cryptocurrencies zal kunnen zien als metalen. Bitcoin zal dan dienen als waardeopslag (goud) en andere transactionele crypto kun je dan zijn als koper en lood.

“Wat ik wel weet, is dat het vandaag niet mogelijk is om te weten hoe de komende 10 of 20 jaar eruit zullen zien”, zei hij. Maar als hij een standpunt in moet nemen zou hij zeggen dat Bitcoin momenteel niet correct geprijsd is voor de mogelijkheden die het heeft. Ik ga er vanuit dat de weg naar boven zal zijn voor BTC.”

De crypto koersen zullen vast nog gekke hobbels naar boven en naar beneden meemaken, maar mijn gok is dat Bitcoin over 20 jaar aanzienlijk meer waard zal zijn dan dat het nu is.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen