bitcoin crash
Bitcoin

Peter Schiff: Pas op voor flash crash rond Bitcoin prijs van $30K

De bekende Bitcoin criticus Peter Schiff heeft op Twitter gereageerd op de aanhoudende Bitcoin crash. c


“Flash-crash kan beginnen zodra Bitcoin door de grens van $30.000 zakt”

In een recente tweet verklaarde de Bitcoin-criticus dat de Bitcoin tot nu toe op een vrij rustige manier is gedaald. Zodra BTC echter onder de $30.000 grens zakt, is een flashcrash waarschijnlijk, zo vertelt Schiff.

Eerder tweette hij al dat hij verwacht dat, wanneer Bitcoin onder de $30.000 zakt, de prijs zeer snel tot de $10.000 zou kunnen crashen.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Aandeel MicroStrategy dit jaar al gedaald met 32%

Peter Schiff sprak over de enorme verliezen die MicroStrategy heeft geleden.

Hij liet zien dat het aandeel MSTR met 31 procent is gedaald ten opzichte van vorig jaar. Bovendien ligt het 71,4 procent onder het hoogste punt ooit dat in februari 2021 werd bereikt. Schiff herinnerde zijn volgers eraan dat hoewel de weddenschap van Michael Saylor op Bitcoin MicroStrategy een winst van 150 procent opleverde in januari en februari 2021, sinds die tijd is dit veranderd tot een verlies van 3,25 procent.

Vandaag daalde het aandeel MicroStrategy met 14 procent. Ook Grayscale en ARK zijn beide met 55 procent gedaald ten opzichte van hun recente hoogtepunten.


Lang niet iedereen is zo negatief als Schiff

Ondanks de zeer donkere wolken die Schiff voorspelt, zijn er nog altijd veel investeerders die niet zo bang worden van de recente koersval. Ook de president van El Salvador, genaamd Nayib Bukele, kent geen angst. Hij heeft vandaag namelijk 410 Bitcoins gekocht, ter waarde van $15 miljoen.

Wie van de twee gelijk zal krijgen zal de tijd uit moeten gaan wijzen.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk