Polygon, matic
Altcoin

Polygon populair dankzij zkEVM upgrade

Normaal gesproken is het uiterst moeilijk voor projecten om te groeien op het moment dat de markt in een lastige periode zit. Het jaar 2023 is goed begonnen voor Bitcoin en de rest van de markt, maar momenteel zitten we al even in een sleur, al lijken de bulls nu langzaam weer wakker te worden.

Het Polygon netwerk weet ondanks de matige omstandigheden op de markt echter een prima groei op de mat te leggen.

Polygon zkEVM

Met name Polygon zkEVM krijgt de laatste tijd voor positieve aandacht en dat zorgt voor groei binnen het DeFi-ecosysteem van het project. In een relatief kort tijdsbestek is de Total Value Locked (TVL) in Polygon zkEVM toegenomen van 1,5 naar 14 miljoen dollar.

Wellicht de belangrijkste reden voor deze groei is dat zkEVM het voor Polygon mogelijk maakt om transacties goedkoper en sneller te maken. Veel investeerders zijn ervan overtuigd dat Polygon dit nodig heeft om de volgende stap te zetten.

Nu is een totale opgeslagen waarde van 14 miljoen dollar in het netwerk nog niet mega indrukwekkend, maar de groei is dat wel. Dat laat zien dat er momenteel echt weer een opleving plaatsvindt.

De koers

Wat de koers betreft gaat het aardig met Polygon. De afgelopen zeven dagen mag het een plus van 4,04 procent opschrijven. Al zijn de laatste 24 uur wat minder positief geweest voor de token, want in die periode moest het een daling van 3,87 procent incasseren.

Michaël van de Poppe is alsnog positief over de munt en wacht op het moment dat het erin slaagt om de koers van 0,95 dollar van een weerstand in een steunpunt om te zetten.

De laatste dagen zit de groei van het netwerk van Polygon in een kleine dip. Dat zien we aan de groene lijn in de onderstaande grafiek.

Dat maakt waarschijnlijk ook dat de aanwezigheid van het project op de sociale media (paarse lijn) ook wat minder is de afgelopen dagen. Al komt het project daar waarschijnlijk wel weer bovenop.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen