terra, luna classic token
Altcoin

Prijs van Terra Classic (LUNC) stijgt met 10 procent

De prijs van Terra Classic steeg in de afgelopen 24 uur met meer dan 10 procent doordat de uitbraak boven het dalende kanaal (descending channel) het marktsentiment verschoof.

Prijs van Terra Classic stijgt

De prijs van Terra Classic (LUNC) steeg in de afgelopen 24 uur met meer dan 10 procent. Daarmee presteert LUNC het beste van alle top 100 cryptomunten vandaag.

Door de stijging ligt de marktkapitalisatie van Terra Classic weer boven de 1 miljard dollar. Bovendien is het 24-uurs handelsvolume met meer dan 165 procent toegenomen.

De huidige rally is het resultaat van een uitbraak boven het dalende kanaal van 3 maanden. Deze uitbraak duidt dus op een teken van prijsherstel. Ook de RSI (Relative Strenght Index) sprong boven de neutrale lijn naar 62 en weerspiegelde daarmee het gekantelde marktsentiment. De LUNC-prijstrend vertoont dus kracht en kan waarschijnlijk meer opwaarts momentum vertonen.

Bovendien lijkt de 20-EMA lijn omhoog te gaan en zal het waarschijnlijk de 50-EMA lijn kruisen. Het zal een verdere opwaartse beweging voor de prijs van Terra Classic veroorzaken, aangezien handelaren bullish zullen worden.

Niet alleen de bullish doorbraak van het dalende kanaal is een goed teken. Ook het feit dat de LUNC-burns volop doorgaan is positief nieuws. Voor nu ziet alles er dus redelijk positief uit voor Luna Classic investeerders. Maar let wel, de munt is vrij volatiel en een dalende Bitcoin koers kan ook de LUNC prijs naar beneden trekken.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen