VC Spectra (SPCT)
Nieuws

Prijsprognoses 2030: Fantom (FTM), VC Spectra (SPCT), Decentraland (MANA)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Beleggers hadden hoge verwachtingen van Fantom (FTM) en Decentraland (MANA), maar deze presteerden de afgelopen maand ondermaats. Fantom (FTM) kreeg een schok door het plotselinge vertrek van de Chief Marketing Officer. Ondertussen is Decentraland (MANA) gedaald na een korte stijging als gevolg van de juridische overwinning van Grayscale op SEC. Tegelijkertijd heeft VC Spectra (SPCT) aanzienlijke winsten geboekt bij de openbare voorverkoop.

Laten we onderzoeken waarom VC Spectra (SPCT) eind 2023 zal regeren, waardoor het de beste crypto is om in te investeren!

>> SPCT Tokens Kopen <<

Fantom (FTM) wordt geconfronteerd met onzekerheid nu de CMO aftreedt

Simone Pomposi, de Chief Marketing Officer (CMO) van Fantom (FTM), heeft zijn ontslag aangekondigd. Deze ontwikkeling, onthuld op 31 augustus 2023, heeft in de cryptogemeenschap voor veel intriges en speculaties gezorgd. Het vertrek van Pomposi uit zijn rol als CMO heeft velen doen afvragen wat de mogelijke implicaties voor Fantom (FTM) zijn.

Na het nieuws over het aftreden van Pomposi kende de prijs van Fantom (FTM) een merkbare dip. Op 30 augustus, vlak voor de aankondiging, handelde Fantom (FTM) op $0,2171. In de nasleep van deze onverwachte ontwikkeling daalde de prijs echter naar $0,1988 op 1 september, wat neerkomt op een prijsdaling van 8,45%.

Het voorspellingssentiment voor de korte termijn voor Fantom (FTM) lijkt bearish op basis van technische prijsanalyses. Het vertrek van een belangrijke leidinggevende figuur heeft vragen doen rijzen over de richting en de marketingstrategieën van het project.

Decentraland (MANA) kon de prijsstijging na de overwinning van Grayscale niet tegenhouden

In de nasleep van de opmerkelijke juridische overwinning van Grayscale op de SEC op 29 augustus 2023 ondervonden verschillende tokens opwaartse prijsbewegingen, en Decentraland (MANA) was daarop geen uitzondering. Binnen 24 uur na het nieuws steeg MANA met 7,8%, wat kortstondig tot opwinding leidde onder de investeerders. Deze stijging bleek echter van korte duur, aangezien de prijs van Decentraland (MANA) terugkeerde naar het vorige niveau.

Decentraland (MANA) handelde op 29 augustus voor $0,317 na de aankondiging van de juridische overwinning van Grayscale. De prijs van Decentraland (MANA) is sindsdien echter met 9,2% gedaald tot $0,2878 op 3 september.

De toekomstvooruitzichten voor Decentraland (MANA) lijken een neerwaarts traject te volgen. Hoewel de korte stijging een sprankje hoop opleverde voor beleggers in Decentraland (MANA), suggereert de correctie dat het token voor uitdagingen kan komen te staan bij het handhaven van hogere prijsniveaus in de komende weken.

VC Spectra (SPCT): de beste crypto om te kopen in 2023

VC Spectra (SPCT) heeft het potentieel om Fantom (FTM) en Decentraland (MANA) tegen eind 2023 in te halen en daarmee de lijst van de beste altcoins te bereiken. VC Spectra is een van de nieuwe DeFi-projecten die functioneert als een gedecentraliseerd hedgefonds. Het maakt gebruik van een geavanceerd AI-algoritme en een team van experts om investeringsmogelijkheden te identificeren met minimaal risico en een hoger rendement op de investering.

Het native token van VC Spectra, SPCT, is gebouwd op de Bitcoin-blockchain als een BRC-20-standaardtoken en volgt een deflatoir mechanisme. Het innovatieve token biedt veelzijdige bruikbaarheid op het VC Spectra-platform.

SPCT kan worden gebruikt voor gedecentraliseerde handel, vermogensbeheer en betaling van transactiekosten. Onlangs heeft VC Spectra (SPCT) aangekondigd dat het zijn investeerders zal gaan uitbetalen met dividenden in de openbare voorverkoopfase.

VC Spectra (SPCT) bevindt zich momenteel in fase 3 van de openbare voorverkoop met een token met een prijs van $0,025. Fase 1-beleggers zijn al getuige geweest van een stijging van $0,008, wat een duizelingwekkende winst van 212,5% opleverde.

Wat 2023 betreft, wordt verwacht dat VC Spectra (SPCT) in fase 4 met 32% zal stijgen naar $0,033. Bovendien kunnen nieuwe fase 3-investeerders tegen het einde van de openbare voorverkoop een winst van 220% ontvangen met een symbolische prijs van $0,08.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.