Blockchain

Reddit oprichter: Crypto is hier om te blijven

De mede-oprichter van Reddit is van mening dat de cryptomarkt de lente is binnengegaan, wat een krachtige ontwikkeling in de ruimte benadrukt.


Toptalent bouwt aan de blockchain

De medeoprichter van Reddit, genaamd Alexis Ohanian, vertelt dat de cryptowereld volwassen wordt. Er worden enorm veel zinvolle applicaties gemaakt op de blockchain technologie en de cryptowereld lijkt eindelijk op weg naar de mainstream. In een interview met Yahoo Finance, gepubliceerd op 23 mei, verklaarde Ohanian:

“We zien nu echt een crypto-lente in termen van software ontwikkelaars van topniveau, productontwikkelaars, ontwerpers, die echte oplossingen bouwen op de blockchain. We zien echt toptalent bouwen op deze infrastructuur en dat is voor mij het meest interessante deel”, voegde hij eraan toe.


Bitcoin is hier om te blijven

Ohanian onthulde dat hij al geruime tijd “een percentage van zijn geld in crypto investeert, eraan toevoegend:” Ik voel me hier nog steeds goed over.”

De mede-oprichter van Reddit beschrijft cryptocurrencies als een “voorzichtige hedge/ veilige haven”, en merkt op:

Het is interessant om te zien dat de aller rijkste investeerders van Wall Street nu in crypto stappen en Bitcoin kopen. Het laat steeds meer zien dat het hier is om te blijven.

Een voorbeeld van zo’n rijke investeerder is Paul Tudor Jones. De miljardair en oprichter van een hedgefonds genaamd ‘Tudor Investment Corporation’ heeft onlangs naar buiten gebracht dat hij minimaal 1-2% van zijn vermogen in Bitcoins zal investeren. Een gewaagde move zullen sommige mensen zeggen, maar de miljardair doet dit juist om wat veiligheid in zijn kapitaal te brengen.

De allerrijkste van deze wereld zijn bang dat er een enorme inflatie zal ontstaan. Bitcoin en goud zijn om deze reden het perfecte product om jezelf in te dekken tegen de inflatie risico’s.