Coinbase, crypto exchange
Exchange

Revolutie in de maak? Gratis Crypto Versturen via Sociale Media zoals WhatsApp

Het Amerikaanse beursplatform Coinbase komt met een revolutionaire nieuwe feature.

Waar gaat het om?

Vanaf heden is het mogelijk om met behulp van Coinbase jouw crypto te versturen via social media platforms als WhatsApp, iMessage, Telegram en andere grote social media applicaties.

“Geld versturen alsof het een SMS is”

Het grote idee achter deze nieuwe feature van Coinbase is om het versturen van crypto zo eenvoudig te maken als het versturen van SMSjes of andere vormen van tekstberichten.

“Het versturen van geld is nu zo eenvoudig als het versturen van tekst, directe berichten of emails op iedere plek waar je al verbonden bent met familie en vrienden”, aldus Coinbase in een nieuwe blogpost.

Vanaf vandaag rolt Coinbase Wallet de nieuwe features uit die het mogelijk maken om geld te versturen via een simpele link. Wat deze feature extra bijzonder maakt, is dat er aan het versturen van USD Coin (USDC), de stablecoin van Coinbase en Circle, geen kosten verbonden zijn.

20 talen en 170 landen

Het gaat om een wereldwijde feature, omdat de Coinbase Wallet beschikbaar is in 20 talen en 170 verschillende landen. Zodoende kan jouw geld overal ter wereld naartoe gestuurd worden.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Dit is ook bullish voor crypto, omdat dit het nog veel makkelijker maakt om Bitcoin en andere cryptomunten te gebruiken en naar vrienden te sturen.

Waar dit voor sommige mensen nog weleens lastig kon zijn in het verleden, komen er op deze manier steeds meer tools die het versturen van crypto tot in het extreme vereenvoudigen.

Als de fondsen niet binnen twee weken worden geclaimd door de ontvangers, dan worden ze automatisch teruggestuurd naar de verzender. Zo zit er ook nog een zekere vorm van beveiliging in, waardoor er eigenlijk niets fout kan gaan.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen