Ripple

Ripple heeft $15 miljoen van zijn aandelen in MoneyGram verkocht

Ripple heeft een groot deel van zijn aandelen in MoneyGram verkocht met een flinke winst.


Puur een financiële beslissing van Ripple

Vrijdagavond kwam naar buiten dat Ripple Labs erin is geslaagd om 2.264.113 aandelen van MoneyGram te verkopen. Ripple verdiende hiermee in totaal $15.303.792,60.

De aandelenwaarde van MoneyGram is de afgelopen maanden enorm gestegen. Namelijk van $2,94 op 1 oktober naar $8,53 op 23 november. Door het nieuws van de verkopen van Ripple is de koers van het aandeel weer wat teruggevallen naar $6,54.

Ondanks een vlaag van aankondigingen van uitbreiding van de integratie tussen het overmakingsbedrijf en Ripple in 2019, leek de relatie tussen de twee bedrijven langzaam tot een stilstand te komen. Echter, een woordvoerder van Ripple vertelde:

“Ripple is een trotse partner in de digitale groeitransformatie van MoneyGram. Dit is puur een verstandige financiële beslissing om enige winst te behalen op de investering en is op geen enkele manier een weerspiegeling van de huidige staat van ons partnerschap.”


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.