XRP
Ripple

Ripple Koers kan Boven $3 Stijgen Na Historische Rechtszaak Overwinning

In een belangrijke doorbraak voor Ripple Labs, heeft het bedrijf een cruciale overwinning behaald in een rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Deze overwinning kan een versnelling betekenen voor de bullish voorspelling van een bekende crypto-analist, die de prijs van Ripple’s XRP-token binnen enkele weken boven de $3 ziet stijgen.

XRP prijs van 3 dollar

Crypto-analist, die op Twitter bekend staat als Dark Defender, voorspelde gisteren dat de prijs van Ripple (XRP) mogelijk boven de $3 kan stijgen in de komende 5-6 weken. Volgens de analist volgt XRP een bullish historische trend en is de prijsbeweging in lijn met Elliott Waves. Deze factoren wijzen op een mogelijke enorme korte-termijn uitbraak.

Deze voorspelling wordt mogelijk versneld door de recente overwinning van Ripple Labs in een langdurige juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De zaak, die werd gevoerd in de districtsrechtbank van de Verenigde Staten in het zuidelijke district van New York, eindigde met een uitspraak van rechter Analisa Torres ten gunste van Ripple. Deze overwinning vormt een belangrijke mijlpaal in het crypto-reguleringslandschap.

XRP is geen effect

In het hart van de rechtszaak was de vraag of Ripple’s XRP-token een security (effect) is, wat zou betekenen dat het onderworpen zou zijn aan aanvullende regelgeving. Echter, volgens documenten die vandaag zijn ingediend, heeft rechter Torres een kort geding uitgesproken ten gunste van Ripple Labs, waarin duidelijk wordt gesteld dat XRP niet als een security wordt beschouwd. Deze uitspraak effent de weg voor Ripple om zijn XRP-token ongehinderd aan te bieden, wat mogelijk de prijsvoorspelling van Dark Defender zal beïnvloeden.

Ripple koers stijgt met meer dan 35 procent

De positieve uitspraak heeft onmiddellijk een sterke impact gehad op de markt, met de XRP-token die direct na de bekendmaking met meer dan 35% is gestegen. Op dit moment handelt de token rond de $0,65.

Deze snelle prijsstijging weerspiegelt het vertrouwen van de markt in de toekomst van Ripple, nu de juridische onzekerheid rond de status van XRP is opgehelderd. Het opent ook de mogelijkheid dat de prijs van XRP spoedig de $3 kan bereiken, zoals voorspeld door Dark Defender.

Hoewel er altijd risico’s en onzekerheden zijn in de volatiele wereld van cryptocurrencies, suggereren de recente ontwikkelingen dat XRP een positief pad voorwaarts heeft. Investeerders en houders van XRP zullen ongetwijfeld de markt nauwlettend in de gaten houden in de komende weken.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen