Ripple daalt, xrp daalt
Ripple

Ripple prijs crasht met 8% na snapshot van Flare Network

De Ripple koers is vandaag met 8% gedaald vlak nadat het Flare Network vast had gesteld welke adressen gratis Spark tokens zouden krijgen.


Airdrop zorgt voor prijsdaling

De XRP prijs is gecrasht. Dit gebeurde vlak na een enorme airdrop waarbij alle XRP houders gratis crypto valuta zullen krijgen. Mits deze houders hun tokens hadden op de deelnemende exchanges of wallets.

Terwijl alle top tien coins gestegen zijn, is de XRP prijs gedaald met meer dan 8% in de afgelopen 24 uur. De Bitcoin koers is juist met 4,0% gestegen en de Ethereum prijs is gestegen met 3,2%.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Gratis Flare tokens

Toen de klok middernacht sloeg, nam Flare Network een momentopname van de volledige XRP blockchain. Het noteerde de adressen die XRP tokens bezaten op de deelnemende exchanges, zoals Coinbase, Binance en Kraken, of in in aanmerking komende wallets, zoals Ballet en Ledger.

In de komende maanden zal Flare Network gratis Spark tokens uitdelen aan alle in aanmerking komende XRP houders. Het is mogelijk dat deze Spark tokens niets waard zijn wanneer het Flare Network volgend jaar wordt gelanceerd.

Het had zo kunnen zijn dat sommige mensen hun XRP slechts vasthielden om van de airdrop te profiteren. Ze verkochten deze vervolgens zodra het Flare Network zijn momentopname maakte. Het aantal XRP whales bereikte een recordhoogte in de weken voorafgaand aan de airdrop. Een dump had de prijs van XRP kunnen doen dalen.