Ripple

Ripple prijs daalt met 13%, vlak voor Flare Snapshot

De Ripple koers is flink gedaald voorafgaand aan de Flare Snapshot deze maand. De hype rond dit evenement zorgde ervoor dat investeerders dachten dat XRP de $0,80 zou kunnen halen. Echter, niks lijkt minder waar. De Ripple koers is vandaag namelijk met meer dan 13% gedaald waardoor de belangrijke $0,50 ondersteuning in gevaar komt.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Bitcoin daalt met $1.000 en trekt hele markt naar beneden

Als we een snelle blik werpen op de hele cryptomarkt, zien we dat de koersdaling veroorzaakt is door de val van de Bitcoin. De BTC prijs daalde in minder dan 24 uur tijd namelijk van $19.300 naar $17.800. De XRP koers, die nog altijd sterk gecorreleerd is met de Bitcoin, is daardoor gedaald van $0,60 tot $0,51.


XRP loopt risico om $0,50 ondersteuning te verliezen

Het lijkt erop dat Ripple zojuist ondersteuning heeft gevonden bij het prijsgebied van $0,50. Echter, een nieuwe Bitcoin prijsdaling kan ertoe leiden dat ook dit gebied verloren gaat. Zelfs nog voor de Flare Snapshot.

Een doorbraak tot onder de belangrijke $0,50 ondersteuning zou ertoe kunnen lijden dat de prijs verder daalt tot richting de $0,45 en misschien zelfs tot de $0,37.