ripple, xrp, donker
Ripple

Ripple Q2 rapport: 19 keer meer XRP verkopen

Het nieuwe XRP markt-rapport laat zien dat het On-Demand liquidity-netwerk van het RippleNet 11x groter is dan in 2019. Ook de verkopen van XRP tokens stegen enorm in het tweede kwartaal van 2020.


Ripple focust zich op OTC

Volgens het driemaandelijkse rapport van Ripple, dat op 3 augustus werd uitgebracht, was de verkoop van het XRP-token van het bedrijf 18,6 keer hoger in Q2 2020 in vergelijking met het eerste kwartaal. De XRP omzet in het tweede kwartaal lag namelijk rond de $32,55 miljoen. Dit terwijl in het eerste kwartaal slechts een omzet van $1,75 miljoen werd behaald.

Ripple schrijft in het rapport dat het de programmatische verkoop blijft onderbreken. Het bedrijf blijft zich uitsluitend richten op OTC verkopen. Zo word er een verhoogde XRP-liquiditeit aan de RippleNet klanten aangeboden. Deze extra liquiditeit is van vitaal belang omdat ODL zich blijft ontwikkelen en uitbreiden naar nieuwe corridors.

Omzet stijgt met een factor x18,6 – Bron: Ripple

Ripple koers stijgt met 40%

Ripple’s XRP token heeft de afgelopen week een enorme winst geboekt. In 7 dagen tijd steeg de koers met meer dan 40%. Ook de afgelopen 24 uur hebben we de token een winst zien boeken van 4,1%.

Deze nieuwe koersstijging heeft meer investeerders aangetrokken. Er zijn ten minste 30 nieuwe XRP whales bijgekomen die tussen de $240.000 en $2.4 miljoen aan XRP tokens bezitten.