Ripple bank, xrp, bank
Ripple

Ripple reageert fel op ‘ongehoorde’ eis van SEC

Ripple, het bedrijf achter de XRP-token, reageerde erg fel op de oproep van de SEC om haar reactie op amici-motie met betrekking tot de Daubert-motie te bezegelen.

SEC’s verzoek om informatie over experts te verzegelen

Na een verzoek om informatie over experts te verzegelen, heeft de SEC laten weten dat de verzegeling moet worden uitgebreid tot drie andere experts. De commissie wil dat hun namen en bijbehorende informatie geheim blijven. Daarnaast willen ze ook dat de inhoud van hun rapporten geheim blijft. Dit geldt totdat de motie rond de eerste deskundige is opgelost.

Ripple verklaarde dat het punt van de Daubert-motie er is om de betrouwbaarheid en toelaatbaarheid van een deskundigenrapport in twijfel te trekken. Het verzoek van de SEC betekent in feite dat de hele motie voor de vier experts moet worden ingediend. Ripple bekritiseerde de stappen van de SEC. Daarnaast zei Ripple dat het tegen de publieke rechten ingaat om toegang te krijgen tot inhoudelijk materiaal.

De poging van de SEC om kritiek op haar expertadviezen te onderdrukken is bijzonder schokkend. Aangezien geen van de deskundigenrapporten van de SEC vertrouwelijke informatie van de SEC zal bevatten. De enige vertrouwelijke informatie is de interne informatie over derden en Ripple zelf.

SEC’s niet-ondersteunde pogingen

Het Ripple-team beschreef de acties van de SEC als ‘schokkend’ en ‘niet ondersteund’. De pogingen van de commissie om identiteiten en meningen te beschermen tegen publieke controle worden niet ondersteund door enig bewijs. Vorige maand informeerde de SEC de rechtbank om een ​​amicus-antwoord in te dienen. Ripple eiste dat het antwoord openbaar zou worden gemaakt.

De rechtbank heeft de SEC echter bevolen om in haar zaak aan te geven waarom de notulen moeten worden verzegeld. Bovendien vroeg de rechtbank de SEC om haar standpunt voor 14 juli kenbaar te maken.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen