Altcoin, Cardano

Ripple, Stellar en Cardano presteren deze week geweldig

Ripple, Stellar en Cardano zijn drie van de best presterende crypto’s op dit moment. Is dit de start van een altseason?

Bitcoin heeft vandaag de $19.000 grens doorbreken tijdens een nieuwe prijsstijging. Echter, dat is zeker niet het enige waar handelaren vandaag over praten. Verschillende altcoins boeken namelijk enorme winsten.


Ripple prijs stijgt in 7 dagen met 147%

De XRP-token van Ripple krijgt enorm veel aandacht op sociale media na een enorme prijsstijging. De koers is namelijk in 7 dagen tijd met meer dan 140 procent gestegen.

Op dit moment wordt 1 XRP token verhandeld voor $0,72. De prijs bereikte gisternacht zelfs even een prijs van $0,92 op Coinbase, voordat het plotseling crashte met 30%. Dit had te maken met een grote technische storing.

Toch blijft de Ripple koers nog ver verwijderd van de piek van mee dan 3 dollar. De prijs is nog ongeveer 75% verwijderd van zijn all time high. Ter vergelijking: Bitcoin is nu slechts 3% verwijderd van zijn all-time high in december 2017.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Stellar (XLM)

Ook Stellar (XLM) heeft een enorme dagelijkse winst geboekt vandaag. XLM passeerde de $0,18 weerstand en behaalt daarmee een wekelijks rendement van meer dan 134%.

XLM neigt vaak de prijs van zijn zuster-altcoin XRP te volgen en dat is vandaag goed te zien. De all-time high van XLM ligt net boven $0,60 dus ook Stellar heeft nog een flinke weg te gaan.


Cardano (ADA)

Een ander groot succesverhaal deze week is Cardano (ADA). De prijs van Cardano is deze week namelijk met meer dan 60 procent gestegen naar een prijs van $0,169.

Met een marktkapitalisatie van $5,2 miljard, is ADA nu de op zeven na grootste cryptomunt ter wereld. Op zijn hoogtepunt behaalde Cardano een prijs van $1. Dat betekent dat er nog genoeg ruimte is om te stijgen.