Ripple

Ripple (XRP) kan in 2022 enorm gaan stijgen

Steeds meer analisten verwachten dat de Ripple prijs in 2022 flink zal gaan stijgen en misschien wel zijn All Time High gaat doorbreken. Niet alleen omdat er volgend jaar een einde komt aan de rechtszaak met de SEC, maar ook omdat Ripple zich gaat begeven in de NFT en smart contract-wereld. Dit alles zou een enorme XRP rally aankunnen gaan wakkeren.


XRP kan dé munt van 2022 worden

In de afgelopen paar maanden hebben beleggers massaal geïnvesteerd in nieuwe crypto tokens. Tegelijkertijd zijn oude spelers zoals XRP grotendeels genegeerd.

Ripple was een lange tijd de op 2 na grootste cryptomunt ter wereld. Het afgelopen jaar is de XRP token echter veel posities verloren. Het verlies vond met name plaats door de juridische strijd met de Securities and Exchange Commission die in december 2020 losbarstte.

Ondanks de slechte prestaties geloven steeds meer crypto analisten dat 2022 hét jaar van Ripple kan gaan worden. Ripple is nog altijd één van de snelste netwerken met betrekking tot grensoverschrijdende betalingen. Daarnaast heeft het bedrijf veel samenwerkingen met grote banken en bedrijven. Wanneer de last van de rechtszaak van de schouders valt zou de koers dus zomaar flink kunnen gaan stijgen.


Ripple’s uitstapje naar een breder cryptolandschap

De opkomende concurrentie heeft Ripple ook niet weerhouden van verdere ontwikkeling. Ripple heeft zijn diensten namelijk uitgebreid. Ripple wil namelijk een platform voor smart contracts worden, afgezien van sidechains en NFT’s.

Toch blijft één van de belangrijkste triggers voor een grote XRP-prijsrally in 2022 de afronding van de rechtszaak in 2022. Brad Garlinghouse verklaarde onlangs dat er goede vooruitgang wordt geboekt in de rechtszaak. Hij vertelt te verwachten dat de rechtszaak waarschijnlijk volgend jaar afgerond zal worden.

Dit zou het startschot kunnen zijn voor een enorme prijsstijging. Dit aangezien investeerders al heel lang aan de zijlijn staan ​​te wachten. In feite heeft de voortdurende strijd van de SEC ervoor gezorgd dat XRP niet kon deelnemen aan de mega-altcoin-bullrun van 2021. En als we het vergelijken met andere altcoins zien we dat Ripple 1 van de enige is die geen All Time High heeft bereikt dit jaar.


Gaat Ripple zijn All Time High doorbreken?

Ripple’s XRP is dit jaar onderhevig is geweest aan veel negativiteit en dat zal in 2022 zal veranderen. Wellicht kan Ripple dan zijn hoogste punt ooit van $3,84 verbreken.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk