Close up of a hackers fingers on a cyberpunk keyboard codes flashing
Persbericht

Round Up: BTC stabiel op $43.000; Zal $ETH $3K breken terwijl $GFOX $1 miljoen mikt?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na twee maanden van quasi-euforie bracht een grote neerwaartse beweging beleggers terug naar de realiteit. December is vaak een goede maand voor de markten, omdat beleggers in januari een nieuwe start verwachten. Een overzicht van het jaar tot nu toe: Bitcoin ($BTC) stabiel op $43.000, en altcoins houden hun winst in het vierde kwartaal vast.

Zal Ethereum ($ETH) in 2024 eindelijk $3.000 doorbreken? Hoe zullen kleinere beurskapitalisaties presteren? En wat is de beste crypto om te kopen in 2023? Op basis van het momentum is Galaxy Fox ($GFOX) de grootste kanshebber en is al op weg om $1 miljoen op te halen.

Jaarlijkse roundup: $BTC stabiel, wanneer zal $ETH $3.000 targeten?

Cryptomarkten volgen een pijnlijk voorspelbaar patroon. Iedereen die meerdere cycli heeft gezien, kent het script al. Eén jaar omlaag en dan drie jaar omhoog. 2022 was een meedogenloze bearmarkt en alle invloed werd met kracht uitgeworpen. Alle verborgen scheuren kwamen naar voren toen de prijzen daalden en de overbelaste spelers wegspoelden.

Deze gebeurtenissen waren, hoewel pijnlijk, noodzakelijk. Ze maakten een reset mogelijk en creëerden een sterkere basis voor eventuele hogere bewegingen. 2023 is een uitstekend jaar van herstel geweest, en ondanks de vrees voor slechte macro-omstandigheden hebben digitale activa uitstekend gepresteerd en hebben de top 10 cryptomunten hun kracht opnieuw bevestigd.

Bitcoin is stabiel en heeft steun op $40.000. Een zijwaartse beweging is de waarschijnlijke uitkomst tot de goedkeuring van de Spot ETF in januari. Maar de meer prominente vraag is wanneer $ETH zich op $3.000 zal richten? Ethereum heeft ondermaats gepresteerd ten opzichte van andere activa, vooral in de afgelopen twee kwartalen. Terwijl velen hun $ETH-zakjes wisselen, voorspellen experts begin 2024 een wraakactie.

Wanneer de $BTC ETF wordt goedgekeurd, zal de speculatie zich onmiddellijk richten op de Ethereum Spot ETF, en velen die hun $ETH-zakjes vroegtijdig hebben verkocht, zullen verbitterd raken. Maar de meest opwindende sector van de industrie was de voorverkoop in het vierde kwartaal, waarbij projecten als Galaxy Fox absoluut kapot gingen.

Galaxy Fox ($GFOX) Overvloed aan vraag zorgt voor stijgende voorverkoop

Galaxy Fox is een succesverhaal van 2023 en een protocol met de kenmerken van het drukken van een nieuwe klasse van crypto-rijkdom in 2024. De voorverkoop overschreed onlangs de $900.000 en stijgt richting de grens van $1 miljoen.

Maar indrukwekkend genoeg werd de helft van deze financiering de afgelopen dagen opgehaald – dit tempo van fondsenwerving is niet meer gezien sinds de ICO-maniedagen van 2017. Zou $GFOX de beste cryptomunt kunnen zijn om in 2023 te kopen?

Deze play-to-earn-token biedt een klassiek runner-spel met financiële prikkels. De best gerangschikte spelers verdienen aan het einde van elk seizoen prijzen en kunnen zelfs een van de 3.000 unieke NFT’s kopen om in-game statistiekbonussen te ontvangen.

Deskundigen voorspellen een heropleving van P2E-projecten naarmate het GameFi-verhaal dominant wordt, en met marktkapitalisaties die in de piek van 2021 miljarden dollars overstijgen, zou dit een ongelooflijke cyclus kunnen zijn voor vroege investeerders in play-to-earn-projecten. Maar waarom heeft Galaxy Fox zijn concurrentie ingehaald?

De introductie van stakingbeloningen verklaart gedeeltelijk dit succes. De Stargate-module van Galaxy Fox is het beloningscentrum en zal 2% van alle ecosysteemtransacties verzamelen. Het zal deze vervolgens onder de houders verdelen, en deze eenvoudige passieve inkomstenbron maakt $GFOX een geweldige crypto voor beginners.

Het betalen van stakers met belastingen in plaats van met emissies fungeert als een briljante symbolische put, en een gebrek aan inflatiedruk drijft waardeopbouw op de lange termijn aan. De burn-campagne van het protocol zal tokens permanent uit de circulatie verwijderen, en uniek aan dit project is dat investeerders een eigen rendement kunnen behalen op een deflatoir actief.

GalaxyFoxBanner

Slotgedachten: in 2024 zullen beleggers niet langer vroeg zijn

Wanneer de Spot ETF wordt goedgekeurd, zal er een nieuw tijdperk voor crypto’s aanbreken: beleggers zullen niet langer vroeg zijn. De waarschijnlijkheid dicteert dat dit de laatste schandalige cyclus zal zijn voordat het institutionele geld de volatiliteit gestaag zal verzachten. Investeerders die het willen halen hebben nog minder dan twee jaar te gaan!

Voorverkoop is de meest effectieve rijkdomgenerator van de moderne tijd. Een vroege investering in een small cap kan in een bullmarkt zes cijfers opleveren. $GFOX heeft nog steeds een marktkapitalisatie van minder dan $1 miljoen. Vergelijk dat eens met de waardering van P2E-projecten ter waarde van meerdere miljarden dollars in de afgelopen cyclus. Beleggers zijn nog vroeg met dit project bezig en daarom is $GFOX een topcrypto om in 2023 te kopen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.