Bitcoin

Ruim 100.000 BTC-opties komen later deze maand te vervallen

Realtime data analytics provider Skew heeft nieuwe data bekend gemaakt. Naar verluidt zullen ruim 100.000 Bitcoin (BTC)-opties in juni 2020 vervallen, waarvan de het grootste gedeelte op 26 juni 2020.


Opties komen te vervallen

Naar verluidt zullen er circa 101.600 BTC-opties vervallen op 26 juni 2020. Hiernaast blijkt ook dat het aantal contracten met het recht op verkopen van de asset steeds harder begon te stijgen wanneer dit werd vergeleken met de aankoop ervan, waardoor de verhouding gedeeltelijk uit elkaar is getrokken. Toch blijkt dat de algemene interesse wereldwijd in Bitcoin (BTC) is gestegen. Zo hebben BTC-opties in juni een record bereikt van ruim $1.5 miljard.

Bron: Twitter

Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Aantal actieve BTC-wallets stijgt

Ook blijkt dat het aantal BTC-wallets met minimaal 0.1 BTC hierin is gestegen naar een nieuwe All-Time-High (ATH): 3.057.754 wallets. Dit is bekend gemaakt door Glassnode, tevens een analytics data provider. Hiernaast bezit ruim 810.000 BTC-wallets nu één of meer BTC.
Desondanks de prijs-volatiteit van de afgelopen weken blijft het aantal actieve wallets stijgen. Dit geeft de als maar groeiende interesse in Bitcoin aan.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen