ApeCoin crypto token logo seen on the smartphone which is placed
Altcoin

Santiment: ‘Koersexplosie aanstaande voor ApeCoin’

Als je het aan blockchain-analysebedrijf Santiment vraagt, dan is de kans aanwezig dat ApeCoin binnenkort een gigantische koersexplosie meemaakt. ApeCoin is de munt die ten grondslag ligt aan de Bored Ape Yacht Club gemeenschap, de populaire NFT-collectie van Yuga Labs. Op basis van de activiteit op de blockchain voorziet Santiment een positieve periode voor de munt van Yuga Labs.

Netwerkactiviteit stijgt

Santiment baseert zich voor de analyse op de activiteit op het netwerk, die volgens hen alleen maar stijgt en stijgt. Meestal is dat een voorbode van positieve koersactie voor een cryptocurrency. De toekomst moet uitwijzen of hetzelfde geldt voor ApeCoin, de munt van Yuga Labs.

“We zagen dit recent ook al gebeuren met Stargate Finance. Na een periode van toenemende activiteit op het netwerk schoot de koers van STG omhoog. Kan hetzelfde gebeuren met ApeCoin? Het lijkt er wel op”, zo is Santiment positief over de munt.

Ze zien onder andere dat tokenhouders hun balansen verhogen. “Dit is een teken dat retail-investeerders weer in het spel komen en dat kan een voorteken zijn van opwaarts koersmomentum voor het project”, zo schrijven de analisten van Santiment.

Geen garanties

Santiment plaatst er wel meteen de kanttekening bij dat de stijging van de activiteit op de blockchain geen garantie voor succes is voor het project. Het kan volgens hen echter zijn dat ApeCoin als één van de eerste altcoins aan een echte bullrun begint op basis van de toename van de activiteit op de blockchain.

“Er zijn natuurlijk geen garanties dat dit gaat gebeuren. De cryptomarkt blijft een onvoorspelbaar beestje en in principe kan alles gebeuren. Maar als de markt besluit om de lucht in te schieten, dan kan ApeCoin weleens in de beste positie zitten om daarvan te profiteren”, aldus Santiment.

“Het werkte voor Stargate en het kan werken voor ApeCoin. We moeten het gewoon afwachten en dan zien we het wel”, zo sluiten de analisten van het platform af. Op het moment van schrijven handelt de munt op 4,17 dollar en staat het project op een daling van 2,02 procent over de afgelopen 24 uur.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen