Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn

Terwijl de markt rood kleurt moet ook Shiba Inu (SHIB) het doen met een correctie in de afgelopen 24 uur. Desondanks belooft de hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama dat er positief nieuws aanstaande is.

Baanbrekend nieuws aanstaande voor Shiba Inu

Kusama heeft namelijk aangekondigd dat er binnenkort “baanbrekend” nieuws te verwachten is. Deze aankondiging werd gedeeld in de officiële Telegram-groep van Shibarium, het Layer-2 platform van Shiba Inu.

Leden van de gemeenschap verwachten, gezien de context van het bericht, dat deze aankondiging betrekking zal hebben op Shibarium. Mogelijk gaat het om een significante technologische doorbraak binnen het platform, zoals verbeteringen in transactiesnelheid, schaalbaarheid, of nieuwe beveiligingsfuncties.

Er wordt ook gespeculeerd over potentiële grote partnerschappen met bekende bedrijven of andere blockchain-projecten. Voor nu blijft het echter bij gissen, aangezien er nog geen concrete details bekend zijn gemaakt.

Het succes van Shibarium

Het succes van het netwerk wordt duidelijk weerspiegeld in de hoge ‘burnrate’. Dit houdt in dat hoe actiever gebruikers zijn op de Layer-2, des te meer tokens er vernietigd worden. Dit was onlangs nog het geval, toen er binnen slechts 24 uur voor maar liefst $75.000 aan SHIB-tokens werd verbrand.

Daarnaast heeft het netwerk ook andere indrukwekkende prestaties laten zien. Zo zijn er in een periode van vier maanden meer dan 81 miljoen transacties verwerkt. Het huidige gemiddelde aantal transacties per dag ligt op 7,87 miljoen, wat de hoge mate van activiteit en betrokkenheid binnen het netwerk onderstreept.

Shibarium hard fork

Het Layer-2 netwerk heeft onlangs een significante upgrade ondergaan door een hard fork, wat een aantal cruciale verbeteringen met zich meebracht. Het doel van deze update was om de schaalbaarheid en efficiëntie van het netwerk te verhogen. Een belangrijk onderdeel van deze update is de introductie van een verbeterd burningmechanisme. Dit stelt het netwerk nu in staat om meerdere tokens, waaronder BONE en SHIB, te verbranden. Hiermee worden de functionaliteiten van het netwerk uitgebreid ten opzichte van de eerdere, meer beperkte mechanismen.

Een andere aanzienlijke ontwikkeling is de overstap van Shibarium’s Puppynet van het Goerli Netwerk naar het Sepolia Netwerk. Deze overgang biedt aanzienlijke voordelen zoals verbeterde schaalbaarheid, wat cruciaal is voor gedecentraliseerde finance (DeFi) protocollen en non-fungible tokens (NFT’s). Bovendien zou deze verhuizing kunnen leiden tot potentieel lagere transactiekosten, wat een positieve impact zou hebben op de gebruikerservaring binnen het netwerk.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen
Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Meer nieuws

Meest gelezen