Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu team gaat de functies voor Yield Farming op ShibaSwap verbeteren

Shiba Inu (SHIB) is van plan om de Yield Farming functies op zijn gedecentraliseerde exchange ShibaSwap te verbeteren.

Een nieuw forum op Discord

De ontwikkeling werd onthuld via een community-feedbackforum gemaakt door het Shiba Inu-team. Het werd bekend gemaakt via haar Discord-kanaal.

Volgens afbeeldingen gedeeld door het populaire Shiba Inu officiële teamlid MILKSHAKE, heeft het team achter het project een nieuw forum op Discord gecreëerd. De gemeenschap werd opgeroepen om suggesties te doen. Deze suggesties zullen bepalen of het project nieuwe functies zal lanceren op de reeds lopende Yield Farming.

Volgens de screenshot die zijn gedeeld door MILKSHAKE, stromen de suggesties over het Yield Farming-voorstel al binnen. De deadline is op donderdag 9 juni 2022 om 00:00.

De @Shibtoken Discord opent een forum en een feedbackkanaal voor de gemeenschap over Yield Farming voor #ShibaSwap. De deadline voor feedback is woensdag 17.00 uur PST // 20.00 uur EST.

Zo tweette MILKSHAKE.

Reden van het initiatief

Het SHIB-team heeft de activiteiten en functionaliteit van zijn gedecentraliseerde exchange, ShibaSwap, geobserveerd. Sinds het gedecentraliseerde handelsplatform werd gelanceerd, heeft het tal van functies uitgevoerd. Een van de voorbeelden hiervan is het verdelen van beloningen aan begunstigden.

Het Shiba Inu team is echter van mening dat ShibaSwap zijn volledige potentieel nog niet heeft bereikt. Het team beweert dat het meer succes kan behalen op andere gebieden, waaronder Yield Farming.

Op basis van de bovengenoemde kenmerken werken we aan een nieuw voorstel voor de gemeenschap. Echter willen we ook alles horen. Van ondersteunende opmerkingen tot het promoten van feedback voor Yield Farming. Dit willen we zodat we enkele van de ideeën kunnen realiseren.

Aldus een fragment uit de aankondiging.

Mogelijke voorstel

Het Shiba Inu-team stelde drie functies voor die het van plan is te implementeren op ShibaSwap:

Cumulatieve WOOF voor alle beloningen in plaats van afzonderlijk te woofen, een enkele knop. Externe projecten kunnen zelf beloningen voor hun paren verstrekken in de vorm van hun eigen munten, evenals een verbeterde gasstructuur.

De discord-beheerder zei dat hij alle input zal doorgeven aan het Dev Team. Het team zal vervolgens een voorstel lanceren op basis van de ontvangen suggestie.

Het voorstel zal worden doorgegeven via Doggy DAO, dat eerder dit jaar werd gelanceerd. Via deze DAO kan de gemeenschap stemmen op de vraag of de nieuwe functies van het Yield Farming-initiatief live moeten gaan.

Passief inkomen

Het initiatief zal, indien het wordt geïmplementeerd, bijdragen aan de vele manieren waarop Shiba Inu enthousiastelingen passief inkomen kunnen verdienen.

Met Yield Farming kunnen gebruikers beloningen verdienen via gedecentraliseerde financiering. Met Yield Farming kunnen leden van de SHIBArmy Shiba Inu ecosysteem munten lenen en uitlenen en beloningen verdienen.

Ondertussen heeft de Shiba Inu gemeenschap meer manieren gekregen om passief inkomen te verdienen. Waaronder het verbranden van SHIB en het vergrendelen van LEASH en Shiboshi in de daarvoor bestemde tools.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen
Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk