Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie

Het layer-2 netwerk van Shiba Inu, genaamd Shibarium, heeft recentelijk een belangrijke update ondergaan. Deze update omvat een reeks aan cruciale aanpassingen die gericht zijn op het verbeteren van zowel de schaalbaarheid als de efficiëntie van het netwerk. De implementatie van deze verbeteringen wordt gerealiseerd door middel van een hard fork.

Verbeterd burningmechanisme in Shibarium’s hard fork

De recente hard fork van Shibarium brengt een verbeterd burningmechanisme met zich mee. Deze update vergroot de mogelijkheden van het verbranden van tokens, door nu meerdere tokens zoals BONE en SHIB te kunnen verbranden. Dit vormt een significante uitbreiding ten opzichte van de eerdere mechanismen die zich voornamelijk op één token richtten.

Aanvankelijk zal het verbrandingsproces handmatig worden uitgevoerd, om te waarborgen dat het in overeenstemming is met de stabiliteit en gezondheid van het netwerk. Op termijn zijn er plannen om dit proces te automatiseren, wat zal bijdragen aan een grotere transparantie en efficiëntie van het systeem.

Het Sepolia netwerk

Een significante ontwikkeling binnen Shibarium is de overstap van hun Puppynet van het Goerli Netwerk naar het Sepolia Netwerk. Deze verhuizing belooft een verbeterde schaalbaarheid, wat vooral van cruciaal belang is voor een blockchainplatform dat zich richt op gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen en non-fungible tokens (NFT’s).

Deze toepassingen vereisen een grotere capaciteit voor het verwerken van transacties, iets waar het Sepolia-netwerk in voorziet. Bovendien biedt de overstap naar het Sepolia-netwerk het potentieel voor lagere transactiekosten. Deze verlaging van de kosten kan de toegankelijkheid en het gebruik van het netwerk voor gebruikers verbeteren, wat van groot belang is voor de acceptatie en het langetermijnsucces van het platform.

Hard Fork: Sleutel tot grotere acceptatie

De recente hard fork wordt beschouwd als een cruciale mijlpaal voor de wijdverspreide acceptatie van Shibarium en Shiba Inu. Dankzij de verbeteringen in schaalbaarheid is het netwerk nu in staat om een groter aantal transacties efficiënter te verwerken binnen een kortere tijdsperiode. Er wordt verwacht dat deze aanpassingen op de lange termijn bijdragen aan een toename in de waarde van SHIB.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen
Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn
Meer nieuws

Meest gelezen