Exchange

South Park maakt Crypto.com-commercial van Matt Damon belachelijk

De Crypto.com-commercial van Matt Damon met de slogan ‘Fortune favors the brave’ werd belachelijk gemaakt in de laatste aflevering van South Park.


South Park bespot Crypto.com-commercial

South Park is terug met een nieuw seizoen en de eerste aflevering begon meteen met het bespotten van Matt Damon’s recente commercial voor Crypto.com.

In de aflevering “Pyjama Day” verliest de basisschoolklas het recht om pyjama’s naar school te dragen. Dit escaleert al snel in een standoff tussen bewoners van South Park die pyjama’s dragen en die geen pyjama dragen.

Terwijl de klas een oplossing probeert te vinden, spotten ze herhaaldelijk met de slogan van Damon’s recente – en alom bespotte – commercial voor cryptocurrency-exchange Crypto.com:

“Fortune favors the brave.”

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

“Wat zegt Matt Damon in de Bitcoin-commercial? Fortune favors the brave!”, spoort Cartman de klas aan. De terugkerende grap speelt zich gedurende de hele aflevering af, totdat een personage zegt:

“Oké kerel, kunnen we stoppen met de grappen over Matt Damon, ze worden gewoon oud.”


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De Crypto.com-advertentie van Matt Damon

In de Crypto.com-advertentie zie je acteur Matt Damon door een futuristische kamer lopen terwijl hij crypto-investeerders vergelijkt met pioniers zoals de gebroeders Wright en astronauten.

De advertentie werd onlangs aan de schandpaal genageld op sociale media. Guardian-schrijver Carole Cadwalladr tweette: “Er is niet genoeg bah in de wereld om Matt Damon te beschrijven die reclame maakt voor een Ponzi-schema.”

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Het is niet de eerste keer dat South Park zich richt op de crypto wereld. Vorig jaar was er ook al een aflevering waarin de digitale munt terugkwam.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk