ethereum
Ethereum

Sterk ondersteuningsgebied biedt hoop voor Ethereum prijs van $2.000

Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency ter wereld, heeft tijdens de eerste maand van 2023 veel kracht getoond. Sinds het begin van 2023 is de prijs van ETH met meer dan 40% gestegen. Hoewel de koers vandaag is gedaald, lijkt er een sterke ondersteuning te zijn tussen de $1.600 en $1.650. Volgens crypto-analist Ali Martinez is het dan ook waarschijnlijk dat de munt binnenkort weer zal stijgen.

Het $1.600 – $1.650 niveau is een sterk ondersteuningsgebied voor Ethereum. Onchain-gegevens laten zien dat 1,94 miljoen adressen 8 miljoen ETH kochten tussen $1.600 – $1.650. Zolang deze belangrijke buy-wall standhoudt, heeft ETH een goede kans om verder te stijgen.

– Ali Martinex

Ethereum gebruikersactiviteit schiet omhoog

Volgens een gegevensrapport van Analytex zagen we een aanzienlijke stijging van de gebruikersactiviteit op het Ethereum-platform in januari 2023, wat erop wijst dat Ethereum er goed voorstaat op het gebied van gebruikersactiviteit.

De recente toename van gebruikersactiviteit op Ethereum is waarschijnlijk deels te wijten aan een recente stijging van de DeFi-activiteit. De totale waarde vergrendeld (TVL) over verschillende gedecentraliseerde financiële protocollen is in de laatste maand van januari 2023 enorm gestegen.

Al met al lijkt Ethereum er dus vrij goed voor te staan. Als de cryptomarkt zich goed standhoud in februari lijkt de kans aanwezig dat de grootste altcoin ter wereld dit jaar weer de psychologische 2000 dollar niveau kan gaan testen.

Ethereum nieuws

JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
SEC duwt deadline Invesco Galaxy Spot Ethereum ETF naar 2024
Crypto analist voorspelt Ethereum koers van 3.400 dollar
Meer nieuws

Meest gelezen