Shiba Inu (SHIB)
Nieuws

Tamadoge overtreft Terra Classic (LUNC) Koers stijging in Eerste Week

Er zijn dit jaar een aantal bijzondere verhalen in de wereld van cryptocurrency te ontdekken. Het belangrijkste verhaal is misschien wel de ondergang van het Terra Luna netwerk waarbij tientallen miljarden aan waarde verdampt zijn. 

Daarna is er van alles gebeurd rondom de oprichter van deze munt, die zelf met een nieuwe blockchain kwam met Terra Luna 2.0. De oude, nagenoeg waardeloos geworden munt, werd omgedoopt tot Terra Luna Classic en kwam in het beheer van de gemeenschap achter de munt. 

Het was niet gek dat investeerders weinig vertrouwen meer hadden in de oprichter van Terraform Labs en dus liever Terra Luna 2.0 links lieten liggen. Terra Classic ging juist een hele andere kant op en werd juist omarmd door een groot deel van de crypto gemeenschap.

Nadat Terra Classic crashte en 99% van alle waarde kwijtraakte, besloot de gemeenschap die de munt ging beheren om er veel meer tokens van te maken. Hierdoor ging de waarde per token al helemaal onderuit, maar kwam er wel weer aandacht voor het project. 

Die aandacht deed de waarde van de munt dan ook goed en in de afgelopen maanden steeg de munt met honderden procenten. Een indrukwekkende stijging van een cryptomunt waar veel investeerders niet precies van wisten wat ze ermee aan moesten. 

Inmiddels staat de munt weer 31ste en was het één van de weinige lichtpuntjes in de afgelopen maanden op de cryptomarkt. Nu is de hype rondom de munt echter wat aan het afnemen en zijn er nieuwe cryptomunten die stijgen.

Tamadoge schiet de lucht in

Het was bij veel volgers van de cryptomarkt al wel een keer voorbij gekomen; de nieuwe cryptomunt Tamadoge haalde in de presale maar liefst 19 miljoen dollar op en was eerder uitverkocht dan ze zelf hadden verwacht. 

Ondanks dat de munt zo snel uitverkocht was, werd het toch al een paar dagen na het einde van de presale geplaatst bij een populaire exchange. De munt kwam namelijk eerst beschikbaar bij OKX, een relatief nieuwe exchange die snel ontwikkeld en veel gebruikers trekt. 

De Tamadoge koers bleef de eerste dagen schommelen rond de $0,02, ook de gemiddelde prijs tijdens de presale. Daarna schoot de Tamadoge koers echter de lucht in en steeg de prijs per token naar bijna $0,20 en was het duidelijk één van de beste opkomende cryptomunten.

Deze stijging kwam op een moment dat de rest van de cryptomarkt nog grotendeels stil stond en daarmee was het nog indrukwekkender. Ook de LUNC koers was juist alweer op de weg terug toen Tamadoge begon te stijgen. 

>>> Meedoen met Tamadoge  <<< 

Hoe gaat het verder met Tamadoge? 

Na deze prijsstijgingen volgde zoals bijna altijd bij cryptocurrency ook een correctie. De prijs zakte van de $0,20 weer terug richting $0,10, nog altijd een fantastische stijging ten opzichte van de prijs een week geleden. 

Dat de munt nu weer iets minder waard is, geeft je wel de kans om alsnog in te stappen bij Tamadoge. Dat lijkt geen slechte beslissing te zijn, want inmiddels is de munt ook beschikbaar bij de exchanges LBank, MEXC, BKEX en komen daar op korte termijn nog meer exchanges bij. 

Naast deze listings komen er nog veel meer aankondigingen vanuit de ontwikkelaars van dit project. Zo is er net een collectie van 100 Tamadoge NFT’s online gekomen.

Dit is het eerste deel van de in totaal 21.100 NFT’s die het platform uit gaat brengen en bestaat uitsluitend uit zeer zeldzame (super rare) Tamadoges. Later worden er 1.000 zeldzame (rare) NFT’s uitgebracht en 20.000 gewone (common) Tamadoges.

Deze NFT’s kun je gaan gebruiken in de metaverse van Tamadoge en in één van de beschikbare Play-to-Earn spellen. Al deze applicaties worden op dit moment ontwikkeld en worden dus ook nog aangekondigd en uitgebracht. 

Met al deze ontwikkelingen lijkt Tamadoge alleen nog maar een aanzet gedaan te hebben richting een mogelijke koers. Om Terra Classic in te halen op marktwaarde moet de munt nog 20 keer zoveel waard worden als het nu is. 

>>> Meer weten over Tamadoge <<<