nuggetrushpb14dec
Persbericht

Te midden van vertraging bij Bitcoin Cash en Uniswap, richten beleggers zich op NuggetRush voor groeivooruitzichten van 150%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Bitcoin Cash (BCH) heeft vertraging opgelopen ondanks dat het zich recentelijk in een bullish trend bevond.
  • De recente implementatie van Uniswap’s (UNI) op een Bitcoin Sidechain heeft niet kunnen voorkomen dat de recente daling stopt.
  • NuggetRush’s (NUGX) mijnbouwavontuur zou een van de top P2E gaming-projecten kunnen worden.

Bitcoin Cash (BCH) heeft de afgelopen dagen aan bullish momentum verloren. Sommige analisten zeggen dat dit mogelijk te wijten is aan de recente delisting van EDX-markten. Uniswap (UNI) heeft ook zijn V3-netwerk op een Bitcoin Sidechain geïmplementeerd.

Echter, NuggetRush (NUGX) lijkt aantrekkelijker dan andere nieuwe ICO’s na een winst van 30% te hebben opgebracht voor zijn vroege kopers. Kan NUGX beter presteren dan BCH en UNI? Laten we het bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Bitcoin Cash daalt te midden van algemene marktbullishness

Ondanks de algemene bullishness op de cryptomarkt, heeft Bitcoin Cash (BCH) een aanzienlijke daling geregistreerd, waardoor het onder de $250 mark viel. Bitcoin Cash werd eerder van de EDX-markten verwijderd. Dit temperde tijdelijk de vooruitzichten, aangezien de handelsactiviteit enigszins daalde.

Bitcoin Cash (BCH) begon daarna aan een scherpe marktherstel dat nu is vertraagd. BCH handelde op 31 oktober voor $244,86. Vervolgens daalde het met 3,8% tot $235,52 op 2 november, na de beruchte delisting door EDX-markten. BCH herstelde met 6,7%, en bereikte $251,51 op 5 december. Daarna viel het met 8,3% tot $230,49 op 11 december.

De recente rally van Bitcoin Cash (BCH) zou te wijten kunnen zijn aan de scherpe stijging van de cryptoprijzen over de hele markt. Bovendien hebben proof-of-work tokens zoals Bitcoin Cash (BCH) een symbiotische relatie met Bitcoin, dat al in de $40.000 range handelt. Analisten verwachten dat de handelsactiviteit van Bitcoin Cash zal toenemen, waardoor BCH verder met 15,6% stijgt tot $266,49.

NuggetRush: Nieuw Mijnbouw P2E Spel Wekt Investeerders Op met NFT Staking

De meeste spellen in de play-to-earn-industrie voldoen niet aan de hoge verwachtingen van videospeliefhebbers. Verschillende gamingprojecten kunnen slechts een aangename ervaring of aantrekkelijke beloningen bieden. NuggetRush (NUGX) biedt het beste van beide werelden; de gameplay is uniek en meeslepend, terwijl de beloningsopties talrijk zijn.

NuggetRush is een wereld van ambachtelijke mijnwerkers die concurreren om winstgevende bedrijven op te bouwen uit hun mijnoperaties. Het spel bevat verschillende NFT-personages met jarenlange mijnervaring. Spelers moeten deze personages nu overnemen en van een klein stuk land een waardevolle mijnonderneming maken. NuggetRush (NUGX) geeft ook onderweg machines om de mijnoperaties van spelers te versterken.

Echter, het heeft een standaard marktplaats met allerlei soorten NFT-personages, machines en in-game verzamelobjecten die spelers nodig kunnen hebben. Bovendien biedt NuggetRush (NUGX) ook eenvoudige handel in spelassets, zodat spelers winst kunnen maken met hun gameactiviteiten. Het kopen van betere machines en NFT-personages zal spelers een mijnboost geven, waardoor hun beloningspotentieel verder toeneemt.

NuggetRush (NUGX) is een kans voor iedereen. Miljoenen tokens zijn verkocht in zijn blockchain ICO. NuggetRush (NUGX) bevindt zich momenteel in de derde ronde van zijn voorverkoop, verkocht voor $0,013. Wanneer NUGX stijgt naar zijn noteringsprijs van $0,02, zullen kopers van ronde drie een winst van 53,8% hebben gerealiseerd.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Uniswap Versie 3 Geïmplementeerd op Bitcoin Sidechain

Om de toegankelijkheid tot zijn DeFi-diensten te vergroten, heeft Uniswap (UNI) zijn V3-netwerk geïmplementeerd op Rootstock, een Bitcoin sidechain. GFX Labs, hetzelfde team verantwoordelijk voor de Oku-handelsterminal, voltooide de implementatie.

De aankondiging komt met grote opwinding, wat de marktprestaties van Uniswap (UNI) zou kunnen stimuleren. Per 31 oktober handelde UNI op $4,1469. Op 30 november was UNI gestegen met 43,2% tot $5,9518. UNI behield zijn bullish loop, met een sprong van 14,7% naar $6,8311 op 9 december.

Uniswap heeft oorspronkelijk zijn versie 3-netwerk voor Ethereum gebouwd. Echter, Uniswap heeft zijn V3-netwerk ook geïmplementeerd op Arbitrum, Optimism, en Polygon. Uniswap (UNI) is al een van de top DeFi-projecten. Toch heeft het een aanhoudende poging gedaan om zijn diensten uit te breiden. Analisten verwachten dat de populariteit van Uniswap verder zal stijgen, waardoor de waarde van UNI met 29,1% toeneemt tot $8,82.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.