NFT

The Sandbox & Warner Music Group creëren LAND met muziekthema

The Sandbox is gaan samenwerken met Warner Music Group (WMG), om samen een muzikaal themapark en een concert locatie te creëren binnen de gaming-Metaverse.


Eerste stap in NFT-Metaverse

Hiermee zet Warners Music’s hun eerste stap in de NFT-Metaverse. Naar verluidt is hun eerste doel om meeslepende sociale ervaringen te creëren. Deze zouden artiesten van Warner Music vervolgens sterker kunnen maken.

The Sandbox biedt artiesten een andere uitlaatklep om met hun fans in contact te komen, te experimenteren met virtueel entertainment en om nieuwe inkomstenstromen te genereren terwijl ze een wereldwijde gemeenschap bereiken.


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Metaverse stap vooruit brengen

Volgens de COO en tevens van The Sandbox mede-oprichter, geeft de samenwerking een mogelijkheid om de open Metaverse een stap vooruit te brengen, in de richting van door fans gerunde en door de community aangedreven initiatieven. Hij voegde hier het volgende aan toe:

“We geven The Sandbox vorm als een leuke entertainmentbestemming waar makers, fans en spelers kunnen genieten van eersteklas meeslepende ervaringen en nauwer verbonden kunnen zijn met hun favoriete muziekartiesten via NFT’s.”

De vraag naar digitaal land in The Sandbox blijft consistent. Door dit te combineren met het handelsvolume van The Sandbox maakt dit één van de meest concurrerende Metaverses van het moment. Volgens het bedrijf zal The Sandbox in maart 2022 een LAND-verkoop houden, zodat muziekfans LANDS naast het WMG-pand kunnen kopen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk