Altcoin

THETA betreedt top 10 crypto’s op basis van marktkapitalisatie

THETA, de native token van het Theta Network is door de recente prijsstijging in de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies terechtgekomen.


Op dinsdag, haalde THETA Chainlink in en betrad het de top 10e. Dit gebeurde toen de marktkapitalisatie steeg tot $12,1 miljard. Op het moment van schrijven bedraagt de marktkapitalisatie van LINK $11,4 miljard.

Top 10 crypto’s – Bron: Newsbit koersenpagina

THETA heeft de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt. De prijs is in de afgelopen week namelijk met meer dan 70% gestegen. De prijs van de token ligt momenteel rond de $12,16, wat betekent dat het met 18,84% gestegen is in de afgelopen 24 uur.


Theta Network breidt uit

De nieuwe all-time highs voor THETA komen kort na Theta Labs zijn tweede patent kreeg op ontwerpen voor gedecentraliseerde blockchain-based video- en datalevering op 16 maart. Eerder in maart gaf Theta Labs de open-source code voor de Theta-protocolversie 2.2.0 vrij op GitHub.

Theta Network heeft zijn validatorprogramma actief uitgebreid en een samenwerkingen aangegaan met Fortune Global 500-bedrijven zoals Google, Samsung en Sony. Ook is het samenwerkingen aangegaan met grote industriebedrijven zoals Binance, Blockchain.com en Gumi. Theta Labs is in 2017 opgericht als een dochteronderneming van virtual reality livestreamingbedrijf Sliver.tv.