crypto stijgt
Altcoin

Top 3 best presterende cryptomunten & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Bitcoin (BTC) presteerde de afgelopen tijd opmerkelijk goed, tot verbazing van velen heeft het onlangs zelfs een nieuwe recordhoogte (all-time high) bereikt. Na deze aanzienlijke rally was een correctie echter onvermijdelijk.

Ondanks deze correctie toont de markt veerkracht, en hebben we bij een aantal altcoins een opmerkelijke heropleving gezien. In dit artikel zullen we de drie best presterende cryptomunten van de afgelopen 24 uur bespreken.

1. Fetch.ai (FET)

Fetch.ai ontwikkelt geavanceerde blockchain-technologie met het doel een gedecentraliseerd platform voor machine learning op te zetten. Dit platform stelt gebruikers in staat direct deel te nemen aan digitale economieën en interactie te hebben met smart contracts, door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI).

In de afgelopen 24 uur heeft Fetch.ai een opvallende koersstijging van 37% meegemaakt, wat wijst op toenemende interesse van beleggers. Deze positieve beweging is onderdeel van een langere trend van indrukwekkende groei.

Met een spectaculaire toename van 417% in de afgelopen maand, wordt deze significante stijging deels toegeschreven aan de groeiende hype rondom AI-technologie. Dit heeft zowel de belangstelling voor als het vertrouwen in Fetch.ai aanzienlijk versterkt.

2. Render (REN)

Render is een innovatief blockchain-project dat zich toelegt op het decentraliseren van de grafische rendering-industrie door middel van het gebruik van gedistribueerde netwerkcapaciteiten.

Door gebruikers in staat te stellen hun ongebruikte GPU-kracht te delen, faciliteert Render een meer toegankelijke en kosteneffectieve oplossing voor grafische projecten die rekenintensieve processen vereisen.

In de afgelopen 24 uur heeft de Render-munt een indrukwekkende koersstijging van 31% ervaren, wat duidt op een toenemende interesse van beleggers. Deze stijging is geen tijdelijke uitschieter; Render heeft in de laatste maand een opmerkelijke groei doorgemaakt, met een koersstijging van 126%.

Deze aanzienlijke toename benadrukt zowel de potentie van Render als het groeiende vertrouwen in zijn capaciteit om de grafische rendering-industrie radicaal te veranderen.

3. NEAR protocol (NEAR)

Near Protocol, aangeduid met het symbool NEAR, is een geavanceerd blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van schaalbaarheid en gebruiksvriendDit zijn de 6 best presterende crypto’s van het moment & Nederlanders krijgen gratis 20 euroelijkheid binnen het ecosysteem van gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Door zijn unieke sharding-technologie, streeft Near ernaar om snellere transacties en een hogere doorvoer te bieden, terwijl het tegelijkertijd de ontwikkeling en uitvoering van dApps vereenvoudigt.

In de afgelopen 24 uur heeft het Near Protocol een indrukwekkende koersstijging van 29% laten zien, wat wijst op een groeiende interesse vanuit de investeerdersgemeenschap. Deze stijging is onderdeel van een langduriger positieve trend; over de afgelopen maand heeft Near Protocol een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een koersstijging van 109%.

Deze prijsstijging onderstreept de potentie van Near Protocol en versterkt het vertrouwen in zijn vermogen om de blockchain-technologie verder te innoveren.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Fetch.ai of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar hint op parabolische stijging voor deze Cryptomunt
Hoe hoog kan de Ripple (XRP) koers stijgen bij komst eigen ETF?
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk