Cryptocurrency-Wallet-scaled-1
Exchange

Trust Wallet lanceert browserextensie met Binance- en Coinbase Pay-integratie

Trust Wallet heeft flink in populariteit gestegen na de ineenstorting van FTX. Nu lanceren ze een browserextensie in samenwerking met Binance en Coinbase. Gebruikers kunnen hierdoor rechtstreeks fondsen overboeken naar een Trust Wallet-account.

Extensie beschikbaar in meeste browsers

De Trust Wallet browserextensie is nu beschikbaar in vrijwel alle browsers, waaronder ook Google Chrome en Opera. De browserextensie maakt het mogelijk voor gebruikers om cryptovaluta op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Een functie voor automatische netwerkdetectie biedt gebruikers hiernaast een naadloze dApp-ervaring zonder dat ze handmatig netwerken hoeven toe te voegen.

De extensie omvat tevens ondersteuning voor meerdere wallets, NFT-ondersteuning, fiat on-ramp providers en niet-EVM blockchain-integraties, net als ondersteuning voor hardware-wallets.

Nog geen iOS versie van App

Binance heeft gisteren de Trust Wallet-integratie bevestigt. Alle gebruikers van Binance hoeven hierdoor geen wallet-adres meer te scannen of in te voeren, omdat hun Trust Wallet een van de directe opname-opties is. Er komen geen extra kosten kijken bij het gebruik van de integratie. Wel wordt momenteel enkel nog Android ondersteund, maar een iOS-versie van de Trust Wallet App wordt binnenkort gelanceerd.

Deze integratie werkt ook met Coinbase Pay. De nieuwe mogelijkheid maakt het als slot voor gebruikers aanzienlijk eenvoudiger om hun zelfbewarende wallets of DApps te gebruiken of te financieren.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen