pbpullix
Persbericht

Tyler Strejilevich voorspelt een toename van 6.000% voor Cardano – Pullix stijgt naar verwachting 100x na lancering en notering op een Tier-1 beurs.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De prominente marktanalist Tyler Strejilevich speculeert dat de cryptocurrency Cardano (ADA) binnenkort klaar zou kunnen staan voor een enorme stijging. De crypto wordt momenteel verhandeld in bullish gebied en ligt boven de belangrijke voortschrijdende gemiddelden. Hij beweegt hoger en blijft boven de 50-daagse EMA, wat een veelbelovende toekomst laat zien.

Pullix (PLX) is bezig met het opbouwen van een betrouwbare, snelle beurs met stakingsmogelijkheden, wat de populariteit van hun crypto ICO heeft gestimuleerd. We zullen vandaag beide onder de loep nemen om te zien welke de beste DeFi crypto is om een hoge ROI te behalen.

Cardano (ADA) Kan Stijgen met 6.000% in de Komende 66 Weken

Cardano (ADA) heeft recente prijsacties getoond die suggereren dat het op weg is naar een significante opwaartse trend, met een potentieel prijsstijging in de komende sessies.

Kopers van Cardano werken nu hard om dit bullish momentum te behouden en tonen vertrouwen in de opwaartse richting van de cryptocurrency. Kopers tonen hun kracht en blijven Cardano kopen en accumuleren, waardoor het nog verder uitbreidt.

Marktanalist Tyler Strejilevich postte recentelijk op X (Twitter) hoe ADA wel tot 6.000% zou kunnen stijgen in de komende 66 weken. Deze prijsvoorspelling van Cardano geeft aan dat er een bullish wekelijkse kruising op de grafiek van het crypto-actief verschijnt.

Pullix (PLX) Introduceert Yield Farming en Copy Trading

Pullix (PLX) is een aankomend, door de gemeenschap gesteund handelsplatform dat blockchain-technologie zal gebruiken om de hoogste veiligheidsnormen te waarborgen. Hierdoor zijn alle transacties versleuteld en onveranderbaar. Gebruikers kunnen diverse activa en derivaten verhandelen, waaronder cryptocurrencies, allemaal vanuit één account zonder KYC-procedure, aangezien crypto als onderpand kan worden gebruikt.

Door het bezit van de native PLX-crypto kan iedereen verdienen aan de dagelijkse inkomsten die bovenop de beurs worden gegenereerd. Traders kunnen zelfs met gemak OTC-derivaten verhandelen. Er is een winstdelingssysteem waarbij Pullix elke tokenhouder in staat stelt te profiteren van de dagelijks gegenereerde inkomsten.

Gebruikers kunnen liquiditeit bieden aan de geautomatiseerde market makers en een vast maandelijks passief inkomen ontvangen. Deze functies zijn baanbrekend en stellen iedereen in staat beloond te worden. Multivaluta staking is ook beschikbaar, waarbij gebruikers Bitcoin, Ethereum of Dogecoin, naast andere cryptocurrencies, kunnen gebruiken voor het proces.

Het platform zal automatisering implementeren via AI-gestuurde handelstools en iedereen in staat stellen hun handelsstrategieën te verbeteren, terwijl ze hogere winstkansen krijgen. Er is ook een Copy Trader-infrastructuur die iedereen in staat stelt de meest ervaren handelaren te kopiëren en hun winstkansen te vergroten.

Yield Farms zullen ook beschikbaar zijn en gebruikers in staat stellen nog meer PLX te verdienen terwijl ze LP-tokens staken. Elke handel op de Pullix-beurs brengt een vergoeding van 0,25% met zich mee, die wordt toegevoegd aan het Pullix-pool in de vorm van LP-tokens. Tijdens de uitvoering van het dagelijkse beloningscontract worden al deze LP-tokens verkocht voor PLX, dat vervolgens proportioneel wordt verdeeld onder alle PLX-houders in de pool, waardoor hun waarde en bezit worden verhoogd.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities

Samenvatting

Cardano is bullish op de grafieken en kan nog verder stijgen, maar voorlopig gaat de meeste aandacht uit naar Pullix. Tijdens zijn cryptocurrency ICO bevindt het project zich nu in Fase 2, waarbij PLX verhandeld wordt voor $0,042. Bij de lancering voorspellen analisten een prijsstijging van 100 keer, aangewakkerd door de verhoogde interesse in het project.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.