Maak een account op Bitvavo en krijg €10 cadeau!
Bitvavo: Ontvang €10
Welkomstbonus!
Uit een recent onderzoek blijkt dat gamers liever Bitcoin (BTC) zouden willen verdienen in videogames dan NFT’s.
In het onderzoek zijn videogamers uit de Verenigde Staten (VS) onderzocht. Zij werden onder andere gevraagd naar hun blootstelling aan crypto en hun gevoelens ten aanzien van blockchain-gaming.
Uit het onderzoek bleek dat circa tweederde (67%) van de respondenten momenteel sneller een gratis game zou spelen dan games die crypto-beloningen bieden. Van de deelnemers aan de enquête gelooft 45% dat het voordelen heeft om gamekarakters en items met andere gamers te kunnen ruilen, terwijl 23% zei dat dit een negatieve impact kan hebben. De overige 32% gaf op dit gebied geen commentaar.
Hiernaast bleek uit het onderzoek dat circa 27% van de respondenten geïnteresseerd is in het verdienen van Bitcoin in games, terwijl slechts 5% geïnteresseerd is in het verdienen van NFT’s. Dit betekent simpelweg dat meer gamers geïnteresseerd zijn in het krijgen van BTC in Play-to-Earn (P2E) games dan in het verkrijgen van NFT’s. Naar verluidt houden 55% van de ondervraagden momenteel crypto vast.
Volgens Ben Cousens, de chief strategy officer van Zeebedee, was een van de hoogtepunten van het onderzoek dat de meeste gamers een positieve of neutrale mening hebben over crypto-beloningen. Afgezien hiervan merkte de directeur op dat de interesse in Bitcoin ook groot was. Cousens legde uit dat:
Ondanks dat het grootste deel van de aandacht van de industrie gericht is op NFT’s, ontdekten we dat Bitcoin opvalt als het meest populaire gedecentraliseerde activum onder gamers in vergelijking met andere cryptocurrencies, waaronder NFT’s.
De euro presteerde recent beter dan Bitcoin ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Hoe kan dat? En kan dat doorzetten?
Vijf nieuwe bedrijven zijn deze week op de Bitcoin-trein gesprongen, en daar zitten ook behoorlijke grote jongens bij.
De Bitcoin koers is stijgende, lijkt uit te breken, en is volgens analisten op weg naar nieuwe all-time highs.
Het modale inkomen stijgt in 2025 naar 46.500 euro. Maar hoe verhoudt zich dat tot de inflatie die jij als consument echt voelt?
Het gaat om inloggegevens uit 30 afzonderlijke datasets, waarvan de meeste nooit eerder openbaar zijn gemaakt.
Robert Kiyosaki tipt een zwaar onderschatte investering. Volgens hem is het nu hét moment om in deze asset te stappen.