Ethereum

Visa koopt CryptoPunk NFT voor $165.000 aan Ethereum

Visa heeft een CryptoPunks NFT gekocht voor 49,5 ETH wat neer komt op een prijs van ongeveer $165.000.


Visa koopt een NFT voor collectie historische voorwerpen

“In de afgelopen 60 jaar heeft Visa een collectie historische voorwerpen opgebouwd – van oude papieren creditcards tot de zip-zap-machine. Vandaag, nu we een nieuw tijdperk van NFT’s ingaan, verwelkomt Visa CryptoPunk #7610 in haar collectie ‘, zo zei VISA in een tweet die het nieuws aankondigde.

Visa is optimistisch over NFT’s. Het bedrijf gelooft NFT’s een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst en laat dat zien met de aankoop van de Cyberpunk NFT van vandaag.

“Om klanten en partners te helpen deelnemen, hebben we uit de eerste hand inzicht nodig in de infrastructuurvereisten om een NFT te kopen, op te slaan en te gebruiken.” Daarom heeft Visa een symbolische CryptoPunk-aankoop gedaan.”

Cut Sheffield, hoofd crypto bij Visa, vertelt dat NFT’s ook een belangrijke rol kunnen gaan spelen in de sport wereld.

“NFT’s winnen aan kracht als digitale sportmemorabilia”, zei hij in een voorbereide verklaring die vandaag werd gepubliceerd, en voegde eraan toe: “We verwachten een enorm aantal nieuwe NFT’s in de komende jaren.”


Visa kan een rol spelen in de NFT wereld

Volgens Cut Sheffield kan Visa ‘veilige handel’ in NFT’s mogelijk maken.

Op de korte termijn houdt dat Visa merken en bedrijven zal helpen om de NFT-markt beter te begrijpen.

Verder in de toekomst werkt Visa aan nieuwe samenwerkingen waarvan het bedrijf denkt dat ze NFT-kopers, verkopers en makers zullen ondersteunen. “We kijken ernaar uit om de komende maanden meer informatie te delen over onze stappen in de NFT wereld.” zei Sheffield.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk