Arweave, AR
Altcoin

Waarom is de Arweave prijs met 60 procent gestegen?

De Arweave koers is vandaag met meer dan 50 procent gestegen. De prijsstijging vond plaats toen Meta eerder vandaag aankondigde dat het Arweave gebruikt om digitale verzamelobjecten op Instagram op te slaan. Direct na deze aankondiging begon de Arweave prijs hard te stijgen. De munt steeg in enkele uren tijd met meer dan 60 procent en bereikte eerder vandaag een hoogtepunt van 17,80.

Sindsdien is de koers iets teruggevallen waardoor 1 AR token nu ongeveer 15 dollar waard is. De vraag is nu of er een flinke correctie plaats zal vinden, of Arweave zijn goede prijsprestaties door weet te zetten.

Wat kunnen we verwachten van de Arweave koers?

Vóór de grote opwaartse beweging genereerde de dagelijkse RSI bullish divergentie. Ook wijzen technisch analisten erop dat de opwaartse beweging een doorbraak van een dalende weerstandslijn heeft veroorzaakt. Deze doorbraak is zeer goed nieuws voor AR investeerders.

AR grafiek
Arweave grafiek 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Het zou dus goed kunnen zijn dat de prijsstijging door zal zetten en spoedig zal stijgen richting het weerstandsniveau van 19,50 dollar. In dit geval lijkt de kans vrij groot dat er na een dergelijke beweging een korte consolidatieperiode plaats zal vinden waarin Arweave in een nieuw bereik tussen de 15,80 dollar (ondersteuning) en 19,50 dollar (weerstand) zal handelen.

Echter, als Arweave vandaag niet boven het 15,80 niveau weet te sluiten zou dat een slecht teken zijn. De kans op een flinke correctie is dan erg groot.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen