crypto prijs stijgt
Altcoin

Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?

De op Solana gebaseerde memecoin BONK blijft de markt verbazen. In ongeveer 24 uur tijd is de munt met 46,87 procent gestegen, waardoor het nu een market cap van 884 miljoen dollar heeft. De reden voor de stijging?

Dat is niet zo moeilijk… kijk maar naar de onderstaande tweet.

Coinbase voegt BONK toe

Als grote beursplatformen als Coinbase hun steun geven aan munten als BONK, dan kun je er vergif op innemen dat er gigantische stijgingen aankomen. Dat is nu dus ook het geval.

Grappig genoeg was Altcoin Sherpa, een populaire analist op Twitter, twee dagen geleden ook al positief over de memecoin. Kan dit de verrassing worden van deze bullrun?

“Komt er een volgende slag omhoog aan? Het is waarschijnlijk goed om wat blootstelling aan dit project te hebben vanuit het meme-perspectief. Ik heb mijn positie al verkocht, maar denk aan een nieuwe entree”, aldus Altcoin Sherpa.

Het is voor de analist te hopen dat hij ingestapt is, want de munt is inmiddels dus alweer een goede 50 procent verder…

Beter dan Dogecoin en Shiba Inu?

Net als Dogecoin en Shiba Inu is BONK een memecoin met een hondenthema. Wat dat betreft lijkt het project ervoor te kiezen om de concurrentie aan te gaan met deze twee grootheden.

Niemand had van tevoren natuurlijk verwacht dat het zou lukken, maar waarschijnlijk speelt het feit dat de munt op Solana handelt ook een rol in het huidige succes.

Solana doet het namelijk verbazingwekkend goed deze periode. Ook ten opzichte van Bitcoin. Wees je er echter van bewust dat memecoins als BONK een gigantisch gevaar met zich meebrengen.

Het zijn immers munten die in principe nergens op gebaseerd zijn en vooral als ‘grap’ dienen. Dat neemt niet weg dat sommige mensen er gigantische rendementen mee boekten, maar het tegenovergestelde is helaas ook waar.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BONK of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Worldcoin lanceert ‘World ID 2.0’ voor verbeterde authenticatie op platforms
Meer nieuws

Meest gelezen