Walmart Sign
Blockchain

Walmart sluit zich bij Metaverse aan in samenwerking met Roblox

Roblox en Walmart zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Hierdoor is Walmart Inc. nu toegetreden tot de Metaverse wereld van Roblox.

Walmart Land

Walmart is van plan om ‘Walmart Land’ te lanceren. In Walmart Land wordt op zijn beurt een verscheidenheid aan meeslepende ervaringen, waaronder een virtuele winkel met merchandise, ook wel ‘Verch’ genoemd, voor je avatar; een natuurkundig tartend reuzenrad dat gebruikers een glimp van de wereld in vogelvlucht geeft; en ontgrendelbare tokens en badges die kunnen worden verdiend in verschillende games en competities.

Het bedrijf zal 3 grote evenementen debuteren, zoals het Electric Island, House of Style en Electric fest op Walmart Land. Hiernaast is het bedrijf ook van plan om een Netflix Trivia-ervaring te bieden met Stranger Things-ster Noah Schnapp.

Een andere ervaring die aangeboden gaat worden, genaamd ‘Walmart’s Universe of Play’, stelt gebruikers in staat om diverse werelden te verkennen om hiermee munten te verdienen voor coole virtuele goederen. Ook kunnen ze naar verluidt epische uitdagingen aangaan om een persoonlijke trofeeënkast te bouwn, geheime codes te ontgrendelen en meer. Bovendien bevat Walmart’s Universe of Play personages uit de populairste speelgoedproducten, zoals L.O.L. Surprise!, Jurassic World, Paw Patrol, Magic Mixies en Razor Scooters.

De CMO van Walmart, Williams White, zei het volgende over de samenwerking met Roblox:

Roblox is één van de snelstgroeiende en grootste platforms in de Metaverse, en we weten dat onze klanten daar veel tijd doorbrengen. Dus richten we ons op het creëren van nieuwe en innovatieve ervaringen die hen enthousiast maken.

Gebruikers kunnen Walmart Land ervaren op Roblox.com en kunnen Walmart’s Universe of Play spelen op vrijwel ieder apparaat.

Blockchain nieuws

Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
In 2024 vertrouwt 40% van de ontwikkelaars van cryptogames op traditionele gaming
NFT-Platform Enjin migratie van meer dan 200 miljoen NFT’s van Ethereum naar eigen Blockchain
Meer nieuws

Meest gelezen